One night stand: Γιατί να το δοκιμάσεις και πώς θα το ευχαριστηθείς;

Ξέχνα τις ντροπές και απλά ζήσε το!
One night stand: Γιατί να το δοκιμάσεις και πώς θα το ευχαριστηθείς;



Έχεις κάνει ποτέ one night stand; Δεν είπαμε απαραίτητα να το επιδιώξεις, μπορεί απλά να προέκυψε. Όπως έτσι απλά και ξαφνικά συμβαίνουν όλα τα πράγματα που σε βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της  ζωής σου. Αυτά που έχεις κάνει και που κάποτε ορκιζόσουν ότι δεν θα έκανες ποτέ. Κι όμως, αυτά είναι που μέχρι σήμερα συζητάς με τις φίλες σου ως τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής σου.

Το one night stand είναι λίγο παρεξηγημένο. Δε σημαίνει πως αν επιλέξεις να το δοκιμάσεις είσαι εύκολη ή ελαφρών ηθών και λοιπά. Αυτά είναι ανοησίες! Σημαίνει ότι απλά σου αρέσει πολύ εκείνος ο τύπος και πας μαζί του. Τόσο απλά! Σημαίνει ότι δεν είσαι στη φάση να τον πλησιάσεις για να βγείτε ραντεβού και ξανά πάλι ραντεβού και στο πέμπτο να του κάτσεις, για να μην σε πει και εύκολη. Δεν σε νοιάζουν τώρα αυτά και δεν σε απασχολούν! Θέλεις απλά να περάσεις καλά, θέλεις απλά να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις για το αύριο και ο τύπος αυτός είναι ο κατάλληλος για όλα αυτά. Γιατί απλά σου το ξυπνάει! Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον βέβαια, αλλά το μέλλον δεν πρέπει να σε απασχολεί τώρα. Όυτε στο ελάχιστό!

Ένα one night stand σπάνια είναι κακό. Γιατί απλά γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει πολύ, πάρα πολύ. Σου δημιουργεί ταχυπαλμία και τον φαντάζεσαι ήδη στο κρεβάτι. Αν αυτό είναι αμοιβαίο, το one night stand θα είναι σίγουρα μια τέλεια εμπειρία. Γιατί αυτό το πάθος και ο πόθος θα βγουν την ώρα που θα είστε οι δυο σας. Γιατί το άγνωστο και το απαγορευμένο έχουν άλλο ενδιαφέρον! Γιατί είναι τρομερό να δίνεις το σώμα σου σε κάποιον που απλά ξέρεις το όνομά του. Συστηθήκατε, έτσι;

Το να κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο, ή με κάποιον που ξέρεις μόλις λίγες ώρες ίσως, είναι από μόνο του αρκετα ερεθιστικό και ενδιαφέρον. Είναι μια πρόκληση! Πόσο μάλλον όταν αυτός ο άγνωστος σου αρέσει πολύ και ξέρει να περιποιηθεί καλά μια γυναίκα στο σεξ. Το one night stand δεν θέλει πολύ σκέψη. Για την ακρίβεια, δε θέλει καμία σκέψη! Αρκεί απλά να θέλεις να το κάνεις! Αρκεί απλά να ακούσεις το σώμα σου και τα μηνύματα που σου στέλνει. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι το one night stand δεν έχει μετά. Δεν πρέπει να περιμένεις κάτι για το μέλλον. Μπορεί να προκύψει, αλλα δεν το ξέρεις. Και δεν είναι αυτό το ζήτημα! Δεν είναι η αρχή μιας σχέσης. Δεν είναι η αρχή για τίποτα. Είναι απλά μια εμπειρία. Για λίγο μόνο είσαι με αυτόν τον άγνωστο άντρα, μοιράζεσαι μαζί του τον πιο ερωτικό εαυτό σου και και τέλος. That’s it! Περνάτε καλά και γυρνάτε στην παρέα σας!

Όσο το έχεις αυτό στο μυαλό σου, θα το ευχαριστηθείς. Γιατί θα είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι σου βγεί μαζί του. Δεν έχεις κανένα λόγο να σκεφτείς μήπως παρεξηγήσει κάτι σε σένα, μήπως πρέπει να κρατήσεις κάτι για μετά, γιατί δεν υπάρχει μετά. Το one night stand είναι η στιγμή και μην την αφήσεις να πάει χαμένη! Βάλε stop σε οποιαδήποτε σκέψη σου. Εδώ δεν χωράνε ρομαντισμοί και συναισθηματισμοί. Δεν υπάρχουν πρέπει και μη. Όχι τώρα. Εδώ αφήνεσαι ολοκληρωτικά,αφήνεις το παθος να σε παρασύρει και κάνεις ό,τι σου βγαίνει, όπως σου βγαίνει. Το ίδιο και αυτός. Αν τυχει να έχετε και χημεία, τότε θα είναι σίγουρα μια τέλεια εμπειρία!

Αν αυτό το καλοκαίρι σε βρίσκει single είναι ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θέλεις (αν θέλεις και αν σου βγει). Αρκεί να έχεις προετοιμάσει τον εαυτό σου κατάλληλα, ώστε να το απολαύσεις! Η εμπειρία αυτή είναι απλά σεξ. Και τίποτα άλλο. Αν το έχεις και το αντέχεις, ευκαιρία να το ζήσεις!