Συγκατοίκηση με το αγόρι σου: 13 χαοτικές καταστάσεις που θα επικρατήσουν από εδώ και πέρα!

Kάλτσες παντού, ρούχα πεταμένα...
Συγκατοίκηση με το αγόρι σου: 13 χαοτικές καταστάσεις που θα επικρατήσουν από εδώ και πέρα!



"WOW, η τουαλέτα είναι τόσο καθαρή!" είναι μια έκφραση που πρόκειται να ξεχάσεις..έτσι για να μπεις κατευθείαν στο "κλίμα" συγκατοίκησης με το αγόρι σου!
Είναι τέλεια η απόφαση σας να μείνετε μαζί αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως με αυτό τον τρόπο καλωσόρισες την ακαταστασία και το χάος στην ζωή σου! Αλλά ας το διακωμωδήσουμε διότι αυτό δεν πρέπει να σε επηρεάσει αρνητικά!

1.Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Το sexting έγινε αρχαία ιστορία καθώς οι διάλογοι που θα έχετε από εδώ και στο εξής θα είναι αν αγοράσατε χαρτί για τη τουαλέτα, γάλα, corn flakes κ.τ.λ.

2.Messy peeing! Καταλαβαίνεις την κατάσταση. Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή! Όσες συζητήσεις και αν κάνεις μαζί του δε θα αλλάξει αυτό..είναι στο DNA του!

3. Δεν το έχει με τη μαγειρική και γενικότερα με το νοικοκυριό! Θα πρέπει να τα κάνεις σχεδόν όλα εσύ! 
Σκουπίζεις, μαζεύεις..τα πάντα καθαρίζεις! 

4. Κάλτσες παντού...στο πάτωμα, στο κρεββάτι, στη κουζίνα, στο μπάνιο, στα άπλυτα...παντού!

5. Όταν τελειώνει το χαρτί τουαλέτας δεν αντικαθίσταται ποτέ! Πρέπει εσύ να κάνεις αυτή την κίνηση! Η τεμπελιά σε όλο το μεγαλείο της!

6. Μετά το μπάνιο του... βρίσκεις την βρεγμένη πετσέτα στο κρεββάτι!

7. Τα προϊόντα ομορφιάς εξαφανίζονται κατά ένα περίεργο λόγο! Έχει μπερδέψει το conditioner και τη μάσκα με το σαμπουάν..αναμφίβολα!

8. Μην περιμένεις να φοράς τα πουκάμισα του μέσα στο σπίτι. Δεν παίζεις στο Sex and the City!Και επίσης τώρα πια έχει φύγει αυτή η ρομαντική διάθεση και τα θέλει απλά σιδερωμένα!

9. Η ντουλάπα σου έχει χωριστεί στα δυο! Έχουν ¨πιεστεί" μπλουζάκια, φούστες, παντελόνια...

10. Έρχονται φίλοι του στο σπίτι και παίζουν play station non stop ή βλέπουν αγώνες στην τηλεόραση, παραγγέλονουν πίτσες, φωνάζουν!

11. Δεν μπορείς να δεις όποια σειρά σου αρέσει όποτε θέλεις! Πρέπει να αρέσει και στους δυο! Εκτός και αν περιμένεις να φύγει για να δεις με την ησυχία σου το  Pretty Little Liars!

12. Μην χαίρεσαι που έπλυνε τα πιάτα!Αν δεις το αποτέλεσμα θα πρέπει να τα ξαναπλύνεις πάλι!

13. Τα νερά στο μπάνιο και το βρεγμένο χαλάκι! Συνδυασμός που θα σε εκνευρίσει αρκετά!

Αν συμβεί αυτό να ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις ~> Kαμία κίνηση στο κρεβάτι; Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν κάνεις sex!