Τι αποφεύγει να κάνει το αγόρι σου όταν είσαι σπίτι;

...αλλά τα κάνει αφού κλείσεις την πόρτα πίσω σου;
Τι αποφεύγει να κάνει το αγόρι σου όταν είσαι σπίτι;



Πόσο τέλεια είναι η συγκατοίκηση με το αγόρι σου! Έχετε πια βρει τους ρυθμούς σας, έχετε πια μάθει αρκετά ο ένας τον άλλον, η επικοινωνία σας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και όλα είναι υπέροχα! Δεν θα έλεγες το ίδιο αν έβαζες μια κρυφή κάμερα στο σπίτι σας και έβλεπες τι κάνει το αγόρι σου τις ώρες που είναι μόνος του στο σπίτι κι εσύ λείπεις. Εντάξει, εδώ που τα λέμε ούτε εμείς θα θέλαμε να ξέρει κανείς τι κάνουμε σε ένα σπίτι μόνες μας. Εμείς όμως ρωτήσαμε ορισμένους άντρες τι κάνουν όταν η κοπέλα τους φεύγει από το σπίτι, γιατί δεν θέλουν και δε μπορούν να τα κάνουν μπροστά της και σου τα λέμε όλα! Γιατί αυτά έκαναν όταν έμεναν μόνοι τους και ορισμένα πράγματα δύσκολα κόβονται. Απλά αναγκαστικά, ελαττώνονται!

  • Αυνανίζονται. Πολύ!

Ναι, ναι! Είτε σου αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια! Αν νομίζεις ότι το αγόρι σου δεν το κάνει, επειδή κάνετε πολύ συχνά σεξ, λυπάμαι αλλά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Αυτό είναι μια συνήθεια που ο άντρας ευχαριστιέται απίστευτα και δεν θα την κόψει, όσο τέλεια και αν περνάτε οι δυο σας στο κρεβάτι. Έλα τώρα, αφού κι εσύ καμιά φορά, περνάς καλύτερα μόνη σου!

  • Κάνει show.

Αυτό θα ήθελα να το δω! Όταν το αγόρι σου μείνει μόνο του βάζει μουσική και τραγουδάει, είτε έχει καλή φωνή, είτε όχι. Το καλύτερο όμως είναι οι χορευτικές κινήσεις που κάνει. Είναι τόσο αστείες και δεν θα τις κάνει ποτέ μπροστά σου, γιατί απλά φοβάται ότι θα γίνει ρεζίλι! Συνήθως όλα αυτά γίνονται μπροστά στον καθρέφτη και συνοδεύονται από τις ανάλογες γκριμάτσες του προσώπου. Κι εσύ όταν επιστρέφεις στο σπίτι, τον βλέπεις σοβαρό και ήσυχο να βλέπει τηλεόραση και πιστεύεις ότι αυτό έκανε όλη την ημέρα. Που να ξερες!

  • Απολαμβάνει τον χρόνο που έχει για να είναι ο εαυτός του.

Όταν ένας άντρας μείνει μόνος του, είτε για μια μισή ώρα, είτε για μισή μέρα, νιώθει ελεύθερος να είναι ο εαυτός τους. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ τον καταπιέζεις. Ο καθένας όταν είναι ολομόναχος νιώθει ελεύθερος να κάνει ο,τιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι. Γι’ αυτό την ώρα που εσύ λείπεις θα εκμεταλλευτεί το χρόνο που έχει να περάσει μόνος με τον εαυτό του. Θα βάλει ένα ουίσκι και θα καπνίσει ένα πούρο, ή θα φάει όλη τη Μερέντα με το κουτάλι. Ε, χαλάλι του!

  • Κάνει όλα αυτά που θα σε εξόργιζαν, αν τα έκανε μπροστά σου.

Όλα όσα είναι απαγορευτικά να συμβούν όταν είστε μαζί, συμβαίνουν όταν μένει μόνος του στο σπίτι.

- Κοιτάει εξονυχιστικάτο προφίλ της πρώην του στο Facebook. Και όχι μόνο!

- Στέλνει μηνύματα και μιλάει στο τηλέφωνο με όλες τις φίλες του, που εσύ δε θες ούτε να τις ακούς.

- Κάνει τσίσα του στην ντουζιέρα. Καλά, αυτό μπορεί να το κάνει και όταν είσαι σπίτι και δεν κάνετε μπάνιο μαζί. Επίσης, σταμάτα τα «Μπλιαξ»! Το κάνεις κι εσύ!

- Τριγυρνάει γυμνός στο σπίτι και κάθεται έτσι τσίτσιδος στην καλή σας πολυθρόνα.

-Ψάχνει το σπίτι και τα δικά σου πράγματα, κυρίως τις τσάντες σου, μήπως βρει κάτι περίεργο και προσπαθεί να μπει στο λογαριασμό σου στο facebook. Εννοείται ότι δεν έχεις βάλει την ημερομηνία γέννησης ή επετείου σας ως password κι έτσι, δεν τα καταφέρνει!

 

Αυτά κι άλλα πολλά κάνουν τα αγαπημένα μας, γλυκά αγοράκια όταν μένουν μόνοι στο σπίτι. Σημασία όμως έχει η προσπάθεια που κάνουν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο «κύριοι» μπροστά μας κι αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε! Γι’ αυτό μην τον κατσαδιάσεις αν γυρνώντας στο σπίτι το βρεις σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι το άφησες.