Μπήκαμε στο μυαλό τους! Τι ελπίζουν να ακούσουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού

Και κρέμονται από τα χείλη σου...
Μπήκαμε στο μυαλό τους! Τι ελπίζουν να ακούσουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού



Δεν έχεις μόνο εσυ κάποιες στάνταρ ατάκες στο μυαλό σου που ονειρεύεσαι να σου πει στο πρώτο ραντεβού. Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Γιατί και οι άντρες θέλουν να ακούσουν και τα κοπλιμέντα τους, αλλά και να καταλάβουν από συγκεκριμένες ατάκες ότι είσαι αρκετά cool και ότι ταιριάζετε, ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους αφενός, αλλά και για να εξελιχθεί καλά το ραντεβού, αφετέρου.

Θες να μάθεις ποιες είναι οι ατάκες που παρακαλάνε να ακούσουν στο πρώτο ραντεβού;

«Είσαι πολύ όμορφος σήμερα.»

Αυτή είναι μια φράση που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ακούσει από τον άντρα που τη συνοδεύει. Τόση προετοιμασία έκανες μποροστά στον καθρέφτη για εκείνον, να μην αναγνωριστεί; Το ίδιο όμως, περιμένει κι εκείνος από εσένα. Ένα απλό κολπιμεντο όπως «Αυτό το πουκάμισο σου πάει πολύ» θα του αναπτερώσει το ηθικό και θα τον κάνει να νιώσει πολύ όμορφα. Προσοχή! Μην του πεις «Είσαι πολύ γλυκούλης». Δεν είναι κουταβάκι! Το ζήτημα είναι να τον κάνεις να νιώσει άντρας. Και να καταλάβει ότι σου αρέσει.

«Έχεις πολύ χιούμορ.»

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να το πεις. Αρκεί να γελάς με την καρδιά σου, αν όντως είναι αστείος και σε διασκεδάζει η παρέα του. Όταν ένας άνδρας καταφέρνει να κάνει μια γυναίκα να γελάει, νιώθει υπέροχα και καταλαβαίνει ότι ταιριάζετε, αφού έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

«Είμαστε μια δεμένη οικογένεια.»

Καλά, όχι ότι τρέχει και τίποτα αν τα πράγματα στην οικογένειά σου δεν έιναι καλά. Αλλά σίγουρα του αρέσει να ακούει από την κοπέλα που συνοδεύει ότι έχει μια οικογένεια που την αγαπάει και τη στηρίζει.

«Το Σαββατοκύριακο πέρασα τέλεια...»

Είναι σημαντικό για εκείνον να ακούσει ότι η κοπέλα που έχει δίπλα του έχει κοινωνική ζωή, έχει την παρέα της με την οποία βγαίνει έξω και περνάει σούπερ.  Ότι η ζωή της είναι γεμάτη και δεν ψάχνει απελπισμένα μια σχέση για να περνάει την ώρα της και να σκοτώσει τη μοναξιά της. Φυσικά, αν σε ενδιαφέρει, πρέπει να του δείξεις με τον τρόπο σου ότι υπάρχει χώρος στη ζωή σου για μια σχέση.

«Να παραγγείλουμε ακόμα ένα ποτό;»

Κάθε φορά που παρατείνεις το ραντεβού, νιώθει ότι θες να μείνεις κι άλλο μαζί του, ότι περνάς καλα κι αυτό σίγουρα τον ικανοποιεί.

«Α! Κι εμένα μου αρέσει...(αυτό το έργο, το βιβλίο, το χόμπι).»

Του αρέσει που έχετε κοινά ένδιαφέροντα. Γιατί αν η φάση μεταξύ σας καταλήξει σε σχέση, θα ξέρει ότι μαζί σου μπορεί να περνάει καλά.

«Να πάμε εκεί την επόμενη φορά.»

Είπες επόμενη φορά; Γι’ αυτόν είναι μια πρώτη νίκη.

«Είμαι πολύ καλή...(στη δουλειά μου/ στο σκι, μπλα μπλα).»

Δείξ’ του ότι έχεις αυτοπεποίθηση και παίνεψε τον εαυτό σου για κάτι που κάνεις πραγματικά καλά. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, μια δυναμική γυναίκα, τραβάει πολύ το ενδιαφέρον κάθε άνδρα.

«Να μοιραστούμε το λογαριασμό;»

Αυτό καθόλου δεν μας αρέσει! Κι αν το δεχτεί, κακό του κεφαλιού του. Αλλά η αλήθεια έιναι ότι αρκετοί εκεί έξω, εύχονται να το προτείνεις. Σε κάποιους αρέσει κιόλας η κίνησή σου και εκτιμάται ανάλογα.

 «Πέρασα υπέροχα.»

Από τη στιγμή που φεύγετε και μέχρι να σε αφήσει στην πόρτα του σπιτιού σου, η σκέψη που γυρνάει συνεχώς στο μυαλό του είναι μία: να σε φιλήσει. Αν του πεις ότι πέρασες υπέροχα λίγο πριν τον αποχαιρετίσεις, λίγο και η γλώσσα του σώματος, θα του δώσουν το πράσινο φως για το πρώτο σας φιλί.

Μόλις ξεκίνησε ένα κοινό κεφάλαιο για εσάς τους δύο, ή είναι ιδέα μου;