Σεξ στο αυτοκίνητο: Πως θα το απολαύσεις;

Είτε γίνεται αναγκαστικά, λόγω έλλειψης χώρου, είτε από επιλογή...
Σεξ στο αυτοκίνητο: Πως θα το απολαύσεις;



Πάλι βγήκατε ραντεβουδάκι και καταλήξατε σε ένα ερημικό, ήσυχο μέρος για να μείνετε τα δυο σας. Που λεφτά για ξενοδοχεία αυτή την εποχή και στο σπίτι...οι γονείς του! Δεν έχεις άλλη επιλογή! Θα προτιμούσες βέβαια να έχετε το χώρο σας και τις ανέσεις σας, αλλά μη σκας! Γιατί εδώ θα δεις πώς να χαρείς ακόμα περισσότερο  τις σύντομες αυτές (και αναγκαστικές;) συνευρέσεις σας.

  • Πάμε πίσω;

Αν έχει τζιπ, η ένα μεγαλό αμάξι τελοσπάντων, το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σας χωράει και τους δύο. Κι αν σπρώξετε τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού όσο πιο μπροστά  γίνεται, θα περάσετε... ζάχαρη.

  • Αλλαγή θέσεων και ρόλων.

Κάλεσέ τον στη θέση του συνοδηγού και βάλε το κάθισμα τέρμα πίσω. Πες του να κάτσει αναπαυτικά και ανέβα από πάνω του, καλύτερα έχοντας γυρισμένη την πλάτη σου σε εκείνον (είναι πιο βολικό). Μόλις αντιστράφηκαν οι ρόλοι, γιατί εσύ πια είσαι η οδηγός της κούρσας.

  • Πάρκαρε το αμάξι και βγαίνουμε.

Αν είστε τολμηροί και περιπετειώδεις, αφήστε το αυτοκίνητο και βγείτε έξω. Μπορείς να κάτσεις στο καπό και να τον αφήσεις να σε περιποιηθεί, ή να βρείτε ένα μέρος που σας αρέσει πιο δίπλα, στη φύση. Προσοχή μη σας δει κανένα μάτι! Σιγουρευτείτε ότι είστε μόνοι σας.

  • Πείραζέ τον όσο εκείνος οδηγεί.

Αν ο φίλος σου είναι καλός οδηγός και δεν έχει το «Ν» στο παμπρίζ του αυτοκινήτου, κάντου ένα δωράκι την ώρα που οδηγάει. Με διακριτικότητα πάλι, μη γίνετε ρεζίλι στους δίπλα οδηγούς. Βασική προϋπόθεση: να οδηγάει αργά και προσεχτικά και να έχει τα χέρια στο τιμόνι.

Extra tips:

1. Να επιλέγετε μέρη που δεν είναι επικίνδυνα. Είπαμε, να είστε μόνοι σας, αλλά κοντά σε πολιτισμό. Πολλά γίνονται στις μέρες μας! Άλλωστε για να το απολαύσεις και να είσαι 100% εκεί την ώρα του σεξ, πρέπει πρώτα να νιώθεις ασφαλής.
2. Αν το αγόρι σου είναι φαν της καθαριότητας, τότε λογικά δεν έχεις πρόβλημα, διαφορετικά φρόντισε να του περάσεις το μήνυμα να έχει πάντα το αμάξι του καθαρό και περιποιημένο (ειδικά αν το χρησιμοποιείτε συχνά). Και να έχεις πάντα μαζί σου υγρά μαντηλάκια για μετά. Βασικό!
3. Αν δε θες να βρεθείς σε κανένα κρατητήριο για προσβολή της δημόσιας αιδούς, δώσε μεγάλη προσοχή στην επιλογή του μέρους.
4. Πάντα, μα πάντα να κλειδώνετε τις πόρτες όταν είστε μες στο αμάξι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!

Αν θέλεις περισσότερες ιδέες για σεξ και συμβουλές για σχέσεις, κάνε κλικ εδώ!