15 μυστικά των ζευγαριών που μένουν για πάντα μαζί

Να είσαι στην ώρα σου και να μην τσακώνεστε στα ταξίδια είναι λίγα από αυτά..
15 μυστικά των ζευγαριών που μένουν για πάντα μαζί



Tι πιο όμορφο να περπατάς στον δρόμο και ξαφνικά να βλέπεις ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατάει χέρι-χέρι. Και εκείνη την στιγμή αστραπιαία σκέφτεσαι, άραγε θα τα καταφέρω κι εγώ σε αυτή τη μεγάλη ηλικία να είμαι με έναν σύντροφο ζωής που θα τον αγαπάω και θα με αγαπάει μέχρι τα βαθιά γεράματα;

Παρακάτω ακολουθούν 15 μυστικά των ζευγαριών που μένουν για πάντα μαζί, και που ξέρεις μπορεί στο μέλλον να γίνεις αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που χάζευες στον δρόμο.

1. Ποτέ μην υποτιμάς την αξία της ερώτησης προς τον σύντροφο σου ''πως ήταν η μέρα σου σήμερα;''. Στο τέλος της ημέρας παρόλο την καθημερινή ρουτίνα είναι όμορφο να ξέρεις ότι ο άλλος ενδιαφέρεται και νοιάζεται για εσένα.

2. Κάποιοι τσακωμοί είναι απλοί τσακωμοί. Δεν χρειάζετε να φέρνεις τα πράγματα στα άκρα και να υπερέχει μόνο ο θυμός και ο εγωϊσμος.

3. Αποδέξου ότι και στις σχέδεις υπάρχουν υποχρεώσεις. Μπορεί να μην σου αρέσει η συναυλία που θα σε πάει ή η ταινία που θα δείτε μαζί, αλλά όταν είσαι δίπλα του και τον στηρίζεις στις επιλογές του, τότε θα είναι το λιγότερο ευτυχισμένος.

4. Οι μικρές εκπλήξεις κάνουν τη διαφορά. Λατρεύει ο σύντροφος σου το παγωτό με γεύση μέντας και από πάνω κομματάκια σοκολάτας; Τότε εκεί που δεν το περιμένει εμφάνισε του ένα μπολ με το αγαπημένο του παγωτό και κάνε την πιο γλυκιά έκπληξη.

5. Φίλησε τον σύντροφο σου όταν μπεις στο σπίτι πριν κάνεις το οτιδήποτε στο σπίτι, το ίδιο κάνε και όταν φεύγεις. Αυτό το φιλί δείχνει ότι νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο και η αγάπη διαχέεται στον χώρο.

6. Μερικές φορές πρέπει να λες και οχι σε κάποια καλέσματα για να περνάς ακόμα πιο πολύ χρόνο με το ταίρι σου. Δώσε τον χρόνο που αρμόζει στην σχέση σου και κάνε την διαφορά.

7. Αγάπησε την οικογένεια του όπως την δική σου. Όταν ο σύντροφος σας δει πόσο έμπρακτα νοιάζεστε για τους δικούς του ανθρώπους, τότε θα κερδίσετε την καρδιά του για πάντα.

8. Τα πολλά ''Σ'αγαπώ'' είναι καλύτερα από τα λίγα. Δύο λέξεις είναι, γιατί να τσιγκουνεύεσαι;

9. Μην τσακώνεσαι με τον σύντροφο σου όταν ταξιδεύετε. Τι κι αν το πολυτελές ξενοδοχείο που κλείσατε τελικά είναι room to let; Στο μέλλον θα έχετε ένα πολύ καλή ιστορία να την διηγείστε και να γελάτε.

10. Να απαντάς σε όλα τα μηνύματα και τηλέφωνα που σου κάνει. Το αίσθημα ότι έχεις ανάγκη να μιλήσεις στον άνθρωπο σου την κατάλληλη στιγμή, δεν συγκρίνεται με άλλο.

11. Γενικά να είσαι στην ώρα σου. Το ότι είστε ζευγάρι δεν σημαίνει ότι και ο άλλος πρέπει να περιμένει 5 ώρες για να ετοιμαστείς για μια απλή έξοδο.

12. Μην κάνεις αστεία εις βάρος του άλλου όταν λείπει. Ο σεβασμός πρέπει να είναι οδηγός σου όταν μιλάς γι' αυτόν σε μεγάλη παρέα.

13. Να ενημερώνεις τον αγαπημένο σου για τα σχέδια σου. Για παράδειγμα, έχει κάποιος στο γραφείο γενέθλια και κερνάει ποτό μετά την δουλειά; Τότε μην ξεχάσεις να ενημερώσεις το άλλο σου μισό ότι θα αργήσεις. Δεν είναι ώραιο να ανησυχεί και να μην σε βρίσκει στο τηλέφωνο.

14. Να είσαι αυθόρμητη. Κάνε κράτηση για ένα δείπνο για 2 την τελευταία στιγμή. Ή απλά περιπλανηθείτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο και φάτε στο μπαρ. Κάνοντας τα πράγματα απροσδόκητα θα δείτε το πρόσωπο του αγαπημένο σας ακόμα πιο όμορφο.

15. Αγαπηθείτε άνευ όρων. Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Τσακώνεστε αρκετά; Διάβασε εδώ τις ατάκες για να σώσεις την κατάσταση!