Sex secrets: Έτσι είναι το τέλειο πέος

10 κορίτσια απαντούν αν εκεί κάτω παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση.
Sex secrets: Έτσι είναι το τέλειο πέος



Ποιες είναι οι αναλογίες ενός τέλειου πέους; Υπάρχει τέλειο πέος ή είναι είναι προιόν της φαντασίας μας; Παίζει ρόλο η εμφάνιση εκεί κάτω; Το FollowMe ρώτησε 10 κορίτσια και οι απαντήσες ποικίλουν (αν και όχι όσο περιμέναμε).  

Φωτεινή, 32

Ευθυτενές, αρχοντικό, μεσαίου αναστήματος και να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει. Με περιτύλιγμα έναν σεξουαλικό άντρα.

Μαρία, 29

Δεν μου αρέσουν τα γιγαντιαία πέη. Με τρομάζουν. Τα μικρά δεν με πειράζουν γιατί συνήθως οι άντρες με μικρά μεγέθη έχουν αναπτύξει τεχνική. Ένα ωραίο μέγεθος είναι γύρω στα 14 -16 cm σχετικά παχουλό.

Ζωή, 29

Τα πράγματα είναι απλά. Μου αρέσουν τα μυρωδάτα, ξυρισμένα ή εναλλακτικά τριμαρισμένα πέη που είναι παντός καιρού και ευέλικτα. Εκείνα που είναι έτοιμα για όλα και ξυπνούν με ένα ελαφρύ καλοκαιρινό αεράκι ή με μια τιράντα που θα πέσει τυχαία στον ώμο. Τα μεγέθη δεν με απασχολούν αρκεί να μη μοιάζουν με προβοσκίδα ελέφαντα.

Χαρά, 34

Μαυριδερό, ατημέλητο αλλά όχι απεριποίητο, χοντρό και πάντα σε ετοιμότητα.

Ιωάννα, 24

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει το τέλειο. Για παράδειγμα, εγώ που πήγαινα 5 χρόνια με τον ίδιο άντρα πιστεύω ότι το ιδανικό πέος είναι λίγο στραβό,  ροζουλί κοντά στα 15 cm. Είναι ό,τι ταιριάξει με το δικό σου όργανο.

Αθηνά, 39

Ό,τι να ναι, δεν με νοιάζει. Το μόνο που δεν θέλω είναι να είναι τεραστιώδες. Είχα περάσει δύσκολα με μία τέτοια περίπτωση. Για την ακρίβεια, ένιωθα ότι θα μου βγει από το στόμα.  

Μαριτίνα, 27

Καταρχάς, πρέπει να μάθουν τα αγόρια εκεί έξω πως όταν τους λέμε πόσο όμορφο πέος έχουν, δεν είναι επειδή έχουν κάτι ξεχωριστό, αλλά για να του παινέψουμε χωρίς λόγο. Για την ακρίβεια, είναι κάτι που λέμε σε όλους τους άντρες.

Φανή, 30

Ξέρεις πώς μου αρέσει; Σαν των πορνοστάρ. Αλλά όχι εκείνων που είναι πρώτα ονόματα γιατί συνήθως τα δικά τους είναι πολύ μεγάλα. Μ’ αρέσουν τα μεγέθη και το styling κάτι τύπων που κάνουν casting, που είναι σε ταξί, που είναι κοινοί θνητοί κλπ.  

Δανάη, 38

Η κατάσταση είναι έκτακτη οπότε εδώ που φτάσαμε το θέμα είναι να λειτουργεί και ας είναι όπως θέλει. 

Εύη, 29

Δεν μπορώ τις τρίχες, τις περίεργες μυρωδιές και να είναι λεπτό. Όποια ρωτήσεις θα σου πει ότι το medium είναι το ιδανικό και γενικά «παν μέτρον άριστον».  

Δες ΕΔΩ πώς θέλουν οι άντρες τα κορίτσια εκεί κάτω.