Ερωτεύτηκες τον κολλητό σου;

Πως από boy-friend θα γίνει boyfriend!
Ερωτεύτηκες τον κολλητό σου;



Είστε κολλητοί από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Έχετε κοιμηθεί μαζί, έχετε κλάψει παρέα για πρώην, έχετε πει τα εσώψυχά σας, του έχεις γνωρίσει "νύφες", σου έχει γνωρίσει "γαμπρούς" και τώρα εσύ συνειδητοποίησες ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Και σίγουρα όχι ως φίλοι.

Δεν του το έχεις πει γιατί φοβάσαι την αντίδρασή του, αν και κάτι έχει καταλάβει από την όλη στάση σου. Πως θα τον πείσεις λοιπόν από boy friend να γίνει boyfriend;

Αν ανησυχεί ότι θα καταστρέψετε τη σχέση σας
Η σχέση σας δεν είναι ούτως ή άλλως πια η ίδια, αφού εσύ δεν τον βλέπεις πλέον ως κολλητό. Άρα η φιλία σας, ήδη έχει πέσει από τον γκρεμό. 

Αν δεν μπορεί να σας φανταστεί να κάνετε sex
Θύμισέ του εκείνο το πρωινό στην Αμοργό, που μετά από ένα κιλό ψημένη, αρχίσατε τα παθιασμένα φιλιά στη μέση του δρόμου και λίγο έλειψε να πετάξετε τα ρούχα σας μπροστά στα μάτια των τουριστών. Κι ας κάνατε την επόμενη μέρα πως δεν τρέχει τίποτα.

Αν αρχίσει τα "μα είμαστε φίλοι από πάντα"
"Και ποιος σου είπε ότι δεν θα είμαστε τώρα; Απλώς δεν θα συζητάμε για άλλους. Θα λέμε για εμάς". Να ένα πειστικό επιχείρημα.

Αν ξέρεις ότι ενδιαφέρεται για κάποια άλλη
Καμία καλύτερη από εσένα, που είσαι η αδερφή ψυχή του. Δείξ΄του το και διεκδίκησέ τον.

Αν ακόμα και μετά τα παραπάνω δεν μπορείς να τον πείσεις
Μετά από μια τέτοια συζήτηση είναι λογικό ότι θα θέλει να πάρει τον χρόνο του. Δώσ' τον και παράλληλα ασχολήσου και με κάποιον άλλο. Να καταλάβει ότι αν αργήσει, μπορεί και να σε χάσει. Εφηβική τακτική αλλά πιάνει σε όλες τις ηλικίες.

Μπορείς επίσης να του δείξεις σε ανύποπτο χρόνο αυτό το βίντεο:

Δες εδώ τι θέλουν οι άντρες να μας ρωτήσουν αλλά δειλιάζουν (όπως τα ομολόγησε ένας άντρας).