Αυτοί οι σέξι άντρες θα σε πείσουν να πάρεις γάτα

Ψάξαμε όλο το instagram για να βρούμε τους πιο ωραίους!
Αυτοί οι σέξι άντρες θα σε πείσουν να πάρεις γάτα



Εντάξει δεν χρειάζομαι σέξι άντρες να με πείσουν να πάρω γάτα, θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς αν ο φίλος μου δεν είχε αλλεργία. Με τραβάει όμως κάτι όταν βλέπω άντρες να λατρεύουν τα γατιά. Τους βρίσκω πιο σέξι! Δεν ξέρω τι φταίει, μάλλον επειδή οι γάτες δεν είναι τόσο macho όσο τα σκυλιά και είναι σαν να μου δείχνουν και μια πιο ευαίσθητη πλευρά τους. Αν εσύ ακόμα το σκέφτεσαι να πάρεις γατί οι δέκα κύριοι παρακάτω θα σε πείσουν.

Υ.Γ. Τους βρήκα και στο Instagram για να μπορείς και να τους παρακολουθείς από εδώ και πέρα... 

 

connykanone

Το μόνο που ξέρουμε για τον κούκλο με τον γάτο του ότι είναι Γερμανός, ροκάς και παίζει κιθάρα. Δεν είναι και άσχημος συνδυασμός! 

heinohr

Φυσικά πρέπει να έχουμε και έναν μακρυμάλλη στην παρέα! Το ομορφόπαιδο είναι κομμωτής (απ' ότι κατάλαβα στη Γερμανία) και το γατί του λέγεται Hans.

jacksyd88

Ο Jack είναι 26 ετών, Αυστραλός και μάνατζερ σε κλαμπ. Τι πιο γλυκό από το να βλέπεις έναν τόσο ωραίο άντρα να κοιμάται με την γάτα του;

jargon_dancer

Ο Jargon είναι πολυτάλαντος μιας και είναι χορευτής, μοντέλο και ηθοποιός. Σχολιάζει για την φωτογραφία πως μόλις είχε ξυπνήσει η γάτα το και δεν ήθελα αγκαλιές. Μάλλον γι' αυτό έχει λίγο χαμένο βλέμμα το κατοικίδιο.

jessiann_francisco

Για αυτό το αγόρι δεν ξέρουμε πολλά. Πρέπει όμως να είναι μοντέλο! Άλλωστε φαίνεται από το σαγηνευτικό του βλέμμα που έχει και εκείνος αλλά και η γάτα του.

kevin_stumpf_

Λατρεύουμε τους άντρες που κάνουν γκριμάτσες ειδικά αν είναι και ωραίοι. Η μικρή γάτα του Σιάμ φαίνεται όμως πως απειλείτε από την γλώσσα!

liambradley22

Τι καλύτερο από άντρα με χιούμορ; Δεν ξέρουμε γιατί έχει φτιάξει καπέλο από αλουμινόχαρτο αλλά μέχρι και η γάτα του απορεί!

omgclassic

Πώς να μην θέλεις μια τέτοια χνουδωτή μπάλα όταν μέχρι και ένας τέτοιος ωραίος το προτιμά;

the_christian_c

Κοιλιακοί, σέξι χαμόγελο και μικρό γατάκι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;

tinachacha

Φυσικά το σέξι δεν είναι απαραίτητο να έχει γυμνό. Μας αρέσει και στην nerd εκδοχή του.