Τρίο: Οδηγός για αρχάριους! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να το χαρείς

Ζέστη ή κρύο, καιρός για τρίο!
Τρίο: Οδηγός για αρχάριους! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να το χαρείς



Το τρίο είναι μια από τις πιο δημοφιλέστερες κι ερεθιστικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών (είτε είναι σε σχέση είτε singles), ενώ τον τελευταίο καιρό έχει απενεχοποιηθεί τόσο πολύ που πλέον υπάρχει κι εφαρμογή για όσους δεν κατακρίνουν τις πολυποίκιλες διαστάσεις του έρωτα και της σεξουαλικής απόλαυσης!

Όμως, όπως κάθε πράγμα έχει τους δικούς του κανόνες κι όρια, που καλό θα είναι να γνωρίζεις εξαρχής. Για το fair play του πράγματος, τσέκαρε τους «άγραφους» νόμους που το διέπουν για απόλαυση με ασφάλεια χωρίς συναισθηματικά και σωματικά ρίσκο.

  • Άλλο αγάπη κι άλλο σεξ!

Μην μπερδεύεις το τρίο για σχέση ή μην έχεις ελπίδες για περαιτέρω συναισθηματική ανάμειξη.

  • Η έξη δεν οδηγεί σε σχέση.

Αυτό που λένε ότι  η συνήθεια είναι κακό πράμα, ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γι αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να μην επιτρέψεις να επαναλαμβάνεται η ίδια κατάσταση για καιρό με τα ίδια άτομα, κσθώς από την ίδια τη φύση της σχέσης είναι αναπόφευκτη η ανάπτυξη συναισθημάτων και το μπέρδεμα.

  • Grooming

Η περιποίηση είναι σημαντική. Όπως δηλαδή θα έκανες και σε ένα ραντεβού τετ-α-τετ. Φαντάσου πως θα νιώσεις αν από τα τρια άτομα είσαι η μόνη που έχει παραμελήσει τη φροντίδα της.

  • Προσέχω για να έχω!

Είναι αυτονόητο ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προφυλάξεων κι υγεινής. Συγκεκριμένα αν έχετε συμφωνήσει (μετά από εκτενή συζήτηση) να προχωρήσετε χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, καλό θα είναι να έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για μη σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

  • Τiming icing!

To timing και ο συγχρονισμός είναι πάντα το Α και το Ω για όλα τα πράγματα της ζωής. Αν είσαι σε σχέση, μεγάλη σημασία έχει το πότε θα επιλέξεις να εκφράσεις αυτή σου την επιθυμία. Καλό είναι μέσα στους πρώτους έξι μήνες να το έχεις εκφράσει, πριν τα πράγματα μεταξύ σας σοβαρέψουν. Διαφορετικά μπορείς πάντα να το ζητήσεις ως μέρος ενός ‘special’ δώρου Χριστουγέννων ή γενεθλίων.

  • On the house!

Aν είσαι φιλοξενούμενος σε ένα σπίτι και διαπιστώνεις ότι η ατμόσφαιρα θα έχει εν τέλει αυτήν την κατάληξη, είναι εξαιρετικά αγενές να ξεκινήσεις χωρίς να προ(σ)καλέσεις πρώτα το νοικοκύρη/α του σπιτιού.

  • Το μετάνιωσες;

Ξαφνικά νιώθεις την ανάγκη να αποχωρήσεις; Δείλιασες; Το μετάνιωσες; Έχεις δεύτερες σκέψεις; Μπορείς να κάνεις πίσω ΜΟΝΟ αν όλοι είναι ακόμα ντυμένοι. Δεν γίνεται να περιμένεις μέχρι να τους τσεκάρεις γυμνούς σαν να είναι ζαρρζαβατικά στη λαϊκή και μετά να αποφασίσεις αν σου κάνουν ή όχι. Το λιγότερο προσβλητικό σαν συμπεριφορά.

  • Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Δεν πρέπει να νιώθεις υποχρέωση να διανυχτερεύσεις εκεί. Τα τρίο είναι πραγματικά οι μόνες περιστάσεις που είναι προτιμότερο απλά να σηκώνεσαι και να φεύγεις μόλις λάβουν τέλος, αντί να περιμένεις αγκαλίτσες και φιλάκια. Άντε, δικαιούσαι και ένα γρήγορα ντουζ!

  • Back to normal!

Tην επόμενη φορά που θα συναντηθείς με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του τρίο – σε έναπάρτι για παράδειγμα ή μια κοινωνική εκδήλωση- κοίτα τους στα μάτια, φίλήσε τους στο μάγουλο και φέρσου σαν να μην έχει γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας.

  • Άσ’τους να λένε

Αν είσαι σε ηλικία να κάνεις τρίο, τότε σίγουρα έχεις και την ανάλογη ωριμότητα να αντιμετωπίσεις τις όποιες συνέπειες προκύψεις αν κάτι μαθευτεί. Μην νιώσεις ντροπή. Αμέσως πήρες μπόνους πόντους στα μάτια όλων, αφού πολλοί το σκέφτονται, λίγοι έχουν την τύχη και το κάνουν. Είναι να μην το ζηλεύεις αυτό;