Οι πιο μικροί και οι πιο ωραίοι χώροι για να κάνεις σεξ στα κρυφά

Καιρός να ανανεώσεις τη σχέση σου!
Οι πιο μικροί και οι πιο ωραίοι χώροι για να κάνεις σεξ στα κρυφά



Μπορεί να είναι άνετο το κρεβάτι αλλά που και που θέλεις να σπάσει αυτή η μονοτονία. Ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση και έχεις και κατοικίδιο που παίρνει μάτι τότε σίγουρα περιορίζεσαι μόνο στο υπνοδωμάτιο. Εμείς όμως σου έχουμε μια λίστα με μέρη όπου θα είστε στριμωχτά και θα κινδυνεύεται να σας ακούσει κάποιος για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Στη σκηνή στο camping

Όταν βρίσκεσαι στη σκηνή η κάθε κίνησή σου φαίνεται. Όλο αυτό κάνει το challenge να κάνετε στα κρυφά σεξ ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Στη ντουζιέρα

Λίγο το νερό, λίγο ο χώρος που είναι πολύ μικρός θα σας φέρουν πιο κοντά και θα απολαύσετε ένα σεξ στα γρήγορα. Γιατί η αλήθεια να λέγεται, πολλές στάσεις στη ντουζιέρα δεν γίνονται.

Στη λιμουζίνα

Φυσικά και δεν κυκλοφορείς κάθε μέρα με λιμουζίνα αλλά σε μια σπέσιαλ μέρα όπως είναι τα γενέθλιά σας μπορείτε να νοικιάσετε μία. Είναι άκρως αισθησιακό να πρέπει να κάνετε ησυχία για να μην σας ακούσει ο οδηγός.

Στο τζακούζι

Τώρα που ξεκινούν οι διακοπές οι περιπτώσεις να βρεθείς σε τζακούζι είναι αρκετές. Όπως και στη ντουζιέρα έτσι εδώ το νερό λειτουργεί ως αφροδισιακό.

Στο αεροπλάνο

Αν είστε από τους τολμηρούς και δεν έχετε πρόβλημα να σας κοιτούν όλοι με μισό μάτι όταν τελειώσετε κάντε ένα στα γρήγορα στην τουαλέτα του αεροπλάνου.