Αγόρια, αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο σεξ...

Μήπως ήρθε η ώρα να τα κόψετε;
Αγόρια, αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο σεξ...



Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που συχνά τα μεταφράζετε όπως εσείς θέλετε ή όπως σας βολεύει. Ορισμένες φορές αυτό είναι χαριτωμένο, άλλες όμως είναι εκνευριστικό κι ενοχλητικό. Επειδή έχουμε όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουμε να μην τα επαναλάβετε, διαβάστε την παρακάτω λίστα. Και μην ξεχνάτε ότι η κάθε μία από εμάς είναι ξεχωριστή και διαφορετική, επομένως είναι λάθος να επιμένετε σε ένα συγκεκριμένο οδηγό για κάθε γυναίκα που γνωρίζετε!

Αυτά είναι όσα θα θέλαμε να γνωρίζετε:

1. Αν κοιτάξω προς το μέρος σου, μπορεί να μην κοιτάω καν εσένα. Τι κορδώνεσαι και με φαντάζεσαι από τώρα γυμνή στο κρεβάτι σου; Υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο! Πολλές φορές το βλέμμα μας πέφτει κάπου, γιατί απλά τα μάτια τα έχουμε για να κοιτάμε. Όπως κι εσύ. Δε σημαίνει ότι επειδή σε κοίταξα, σε θέλω κιόλας. Αν σε φλερτάρω, πίστεψέ με, θα το καταλάβεις.

2. Το ότι δέχτηκα να βγω ραντεβού μαζί σου, το ότι στολίστηκα και περιποιήθηκα για να σου αρέσω, ναι, προφανώς σημαίνει ότι με ενδιαφέρεις. Αλλά όχι, δε σημαίνει ότι θα καταλήξουμε αγκαλιά στο κρεβάτι σου.

3. Μην παραλείπεις το ζέσταμα πριν την προπόνηση, αν πιάνεις το υπονοούμενο... Για τα προκαταρκτικά λέω! Δεν θέλουμε να τα ξεχνάς... Νηστικό αρκούδι, δε χορεύει!

4. Άσε με να έχω κι εγώ το πάνω χέρι όταν είμαστε οι δυο μας στο κρεβάτι. Μην είσαι τόσο εγωιστής, ώστε να επιθυμείς να ικανοποιείς μόνο τις δικές σου ορέξεις. Δεν είσαι μόνος σου...

5. Η αγαπημένη σου στάση στο σεξ, μπορεί να μην είναι και η δικιά μου αγαπημένη. Μην το ξεχνάς αυτό!

6. Θέλεις να κατεβαίνω συχνά χαμηλά. Λογικό. Πρέπει όμως να το κάνεις κι εσύ. Αν δε σου αρέσει, υπάρχει πρόβλημα.

7. Πρόσεξε που βάζεις τα δάχτυλά σου και πότε, την ώρα της ερωτικής πράξης. Μπορεί να καταστρέψεις ό,τι ωραίο έχει δημιουργηθεί...

8. Στις  ερωτικές ταινίες που βλέπεις, συμμετέχουν επαγγελματίες πορνοστάρ. Ωραίο να παίρνεις ιδέες, αλλά καλό θα ήταν να ελέγξεις πρώτα αν μου αρέσει ο ρόλος που θέλεις να υποδυθώ.

9. Για την πίσω πόρτα, πρέπει να ρωτήσεις καλέ μου. Μην πάρεις πρωτοβουλία από μόνος σου...

10. Φοβάσαι τα δοντάκια μας, όσο φοβόμαστε κι εμείς τα δικά σου. Ωραίο το λίγο πιο άγριο, αλλά με προσοχή.

11. Δεν σημαίνει ότι μου αρέσει ό,τι άρεσε στην πρώην σου. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να μπεις στον κόπο να μάθεις τα κουμπιά της.

12. Αν φτάνεις σε οργασμό και κάπου εκεί τελειώνει η πράξη, αδιαφορώντας για τη δική μου ικανοποίηση, τότε λυπάμαι αλλά παρα είσαι εγωιστής.

13. Δε θέλουμε οπωσδήποτε να μείνεις σπίτι το βράδυ. Δεν τον έχεις μόνο εσύ αυτό το φόβο, μήπως σου κατσικωθεί η κοπέλα που έφερες σπίτι το βράδυ «για ταινία». Το πρωί θέλουμε να ξυπνήσουμε με την ησυχία μας, να κάνουμε το μπάνιο μας, να βάλουμε τις κρέμες μας. Η νύχτα, είναι νύχτα. Το επόμενο πρωί, ο καθένας είναι εκεί που ανήκει.

14. Μην είσαι αμίλητος, αλλά μην πεις καμιά ατάκα τύπου «Σου αρέσει;» ή «Το κάνω καλά;» Θέλουμε να έχεις σέξι λεξιλόγιο την ώρα του σεξ. Το τι αρέσει στην κάθε μία, οφείλεις να το ανακαλύψεις...