Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας ελκύουν οι μεγαλύτερες γυναίκες

Ώρα να ανοίξει ένα μεγάλο κεφάλαιο της αντρικής επιστήμης…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας ελκύουν οι μεγαλύτερες γυναίκες



Σε έναν άντρα αρέσει να είναι ο κυνηγός. Αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στην σεξουαλική ζωή. Τι γίνεται όμως όταν μετατρέπεται σε μαθητή; Ναι, καλά καταλάβατε γυναίκες. Μας ελκύουν οι μεγαλύτερες γυναίκες.

Όταν είδα πρώτη φορά το «American Pie» ήμουν 13 ετών. Στην θέα της μαμάς του Στίφλερ κατάλαβα τελικά γιατί τα ξαδέρφια μου έψαχναν πάντα μεγαλύτερες γυναίκες. Ναι, μου έκανε εντύπωση που ήταν 18 χρονών (τότε) και έκαναν παρέα με κάτι 28άρες και 30άρες γυναίκες. Εγώ ήμουν κολλημένος με τις συμμαθήτριες μου βέβαια.

Και όταν έφτασα και εγώ στην εφηβεία κατάλαβα πως τελικά μια γυναίκα πιο ώριμη (περπατημένη βασικά ήθελα να γράψω) είναι εκείνη που μετατρέπει ένα παιδί σε άντρα. Είναι το άγιο δισκοπότηρο (το Holy Grail αν προτιμάτε) για έναν παιδί. Γιατί όμως;

Στην εφηβεία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μας ελκύουν γιατί θα μας μάθουν μυστικά που συζητούσαμε με τα φιλαράκια μας και χασκογελάμε. ΟΚ, δεν έχει τύχει σε πολλούς αλλά έχει τύχει σε αρκετούς ώστε να συντηρηθεί ο μύθος της δασκάλας, της γυναίκας του ναυτικού, της γειτόνισσας με τα kinky εσώρουχα στην μπουγάδα.

Όταν όμως μεγαλώνουμε γιατί; Και εδώ η απάντηση είναι πολύ απλή κορίτσια. Εμείς οι άντρες γοητευόμαστε από μια μεγαλύτερη γυναίκα γιατί ξέρει τι θέλει. Δεν είναι ίξεις-αφίξεις. Λέει «θέλω αυτό» και το εννοεί. Εκτός από τις δύσκολες μέρες του μήνα που όπως και να το κάνουμε μιλάει το γυναικείο ένστικτο και η φύση.

Στο sex απλά δεν έχει ταμπού. Γιατί α) έχει εμπειρίες, β) θα μας μάθει σίγουρα κάτι παραπάνω και γ) είναι μεγαλύτερη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε μαθητούδια ξανά. Αν είναι και με παιδιά είναι σε μια κατηγορία που αρχίζει από Μ και τελειώνει σε ILF, δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε οι νεολαίοι.

Υπάρχει όμως και μια creepy αλήθεια που ξέρω πως θα χαλάσει σε πολλούς τις φαντασιώσεις. Ο Χρήστος Κυριαζής κάποτε τραγουδούσε «Μου θυμίζεις την μάνα μου», ο Τσάντλερ στα Φιλαράκια είχε αποκαλύψει στον Ρος πως σκέφτεται την μαμά του όταν κάνει σεξ. Τι σημαίνει αυτό; Α, ναι πως εμείς οι άντρες έχουμε ΚΑΙ Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, οπότε νιώθουμε και μια μητρική ασφάλεια δίπλα σε μια μεγαλύτερη, αλήθεια. Και μην αρχίσετε φίλοι μου τα «τι λες ρε, πας καλά;» και τέτοια. Γιατί ΟΛΟΙ οι άντρες καταλήγουμε να παντρευτούμε μια μικρογραφία της μητέρας μας. Μαμά σόρυ, αλλά όσο πας μοιάζεις με την πεθερά σου…

Και τώρα εσείς γυναίκες θα αναρωτηθείτε: «Γιατί τότε μας απατάτε με τις μικρούλες;». Μα, για τον απλό λόγο: Νιώθουμε πως βουτάμε ξανά στην πηγή της νεότητας (σαν το Cocoon). Aυτό μετά τα πρώτα –άντα συμβαίνει, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές (υποστηρίζουμε Ρεάλ Μαδρίτης δηλαδή), συμβαίνει.

Γιατί είπαμε εσείς προτιμάτε μεγαλύτερους άντρες όταν είστε νεότερες και μικρότερους όταν περνάτε τα 40; Two way street λοιπόν…

Διάβασε ΕΔΩ τα λάθη που κάνουμε όταν θέλουμε πολύ μια γυναίκα