Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα ξέρουμε όλα κορίτσια! Aυτές είναι οι ατάκες χωρισμού που λέτε

Τις έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές και μας έχουν πληγώσει που το μάθαμε το μάθημα μας!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα ξέρουμε όλα κορίτσια! Aυτές είναι οι ατάκες χωρισμού που λέτε



Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες. Συχνά ο ένας από τους δυο αλλάζει και πρέπει να το πει έτσι ώστε να μην πληγώσει (πολύ). Ή απλά δεν γουστάρει ο ένας τον άλλον για κάτι παραπάνω. Και έτσι από την αρχή της ανθρωπότητας επινοήθηκαν συγκεκριμένες ατάκες για να λύνονται τα προβλήματα. Γυναίκες τις ξέρουμε…

Δεν λέω πως όλες εννοείται τα κάτωθι, αλλά η πλειοψηφία πίσω από τις λέξεις (δεν κρύβεται ο Αλέξης) θέλουν να πουν κάτι άλλο που δεν έχουν το θάρρος να το πουν. ΟΚ, και εμείς οι άντρες το κάνουμε, αλλά με χαζό τρόπο. Γιατί η νοητική ικανότητα ενός αντρός υστερεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ απέναντι σε εκείνη της γυναικός.

Ορίστε οι ατάκες που λέτε και πως ξέρουμε τι εννοείται...

Η ατάκα: «Σε βλέπω σαν φίλο»

Ααα, η αγαπημένη όλων. Μικρών, μεγάλων, γυναικών, αντρών και της πλάσης ολάκερης. Είναι τόσο κλασική που συναγωνίζεται τον Μπεν Χουρ και τόσο γραφική σαν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Η ερμηνεία της στον αντρικό εγκέφαλο είναι τόσο απλή: «Δεν με γουστάρει. Και δεν θέλω να είμαι φίλος της». The End

Η ατάκα: «Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ»

Ναι, εσύ φταις. Είναι ξεκάθαρο. Και εμείς σαν άντρες το ξέρουμε και καταλαβαίνουμε που πάει, οπότε θα κάνουμε τα πάντα να το σταματήσουμε πριν ειπωθεί ακέραιο. Ο χωρισμός είναι στανταράκι.

Η ατάκα: «Θέλουμε διαφορετικά πράγματα»

Και αυτό ξεκάθαρο. Καταλαβαίνουμε αμέσως πως θέτε με εμάς άλλα πράγματα. Βασικά άλλον άντρα. Γιατί αν θέλαμε ίδια πράγματα (βλέπε άλλον άντρα) θα ήμασταν με τον Μπάμπη και θα βλέπαμε και τελικό CL αγκαλιά.

Η ατάκα: «Θέλω να μείνω λίγο καιρό μόνη»

Χα, χα, χα (σκέψου το με σατανικό τρόπο). Μόνη με άλλον προφανώς. Γιατί ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν έχει χωρίσει για να μείνει μόνη της. Και το έχω βιώσει από πρώτο χέρι. Και όταν το λέτε γυναίκες ξέρουμε πως θέλετε να είστε μόνες με άλλον. Κυνικό, σκληρό, αλλά αληθινό.

Η ατάκα: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις»

Είναι αυτό που νομίζουμε. Και χειρότερο. Το έχω γράψει ξανά άλλωστε. Όποτε ακούγεται τέτοια ατάκα κρύβεται κάτι ΠΟΛΥ χειρότερο από όσα βλέπουμε, άντρες και γυναίκες. Και το ξέρουμε αμέσως.

Η ατάκα: «Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ»

Χρόνο χρειάζεται ο τύπος που κοιτάζει την βόμβα με 10 δευτερόλεπτα και δεν ξέρει ποιο καλώδιο να κόψει. Και όταν θα πείτε την ατάκα, ξέρουμε πως τον αιώνα τον άπαντα να σας δώκουμε, δεν θα είστε μαζί μας.

Η ατάκα: «Παρεξήγησες ορισμένα πράγματα»

Α, η αγαπημένη μου. Η ατάκα που μπορεί να μετατρέψει ένα πρόβατο στον Hulk. Σαν να μας λέτε χαζούς με τακτ. Τώρα πως γίνεται να παρεξηγήσει κάποιος κάτι είναι περίεργο, αλλά όταν ακουστεί κάτι τέτοιο αυτόματα ξέρουμε πως η παρεξήγηση ήταν που γνωριστήκαμε.

Η ατάκα: «Έχω καθυστέρηση»

Η ερμηνεία στον αντρικό εγκέφαλο είναι μια: «Ωχ, μπλέξαμε»!

Η ατάκα: «Δεν έχω ξεπεράσει τον πρώην μου ακόμα»

Εντάξει, είναι ξεκάθαρο. Όσο και να… χτυπηθούμε (μπροστά μπαίνει άλλο συνθετικό μέρος του σώματος) δεν θα σας έχουμε. Γιατί ο χρόνος περνάει, οι αγάπες πονάνε (σαν κρύσταλλα πέφτουν και σπάνε) και εσείς θα είστε κολλημένες…

Διάβασε ΕΔΩ αυτά που κάνεις σε μια σχέση και ξενερώνεις τον σύντροφο σου

Διαβασε ΕΔΩ τι κοιτάζουμε πρώτα σε μια γυναίκα εμείς οι άντρες