Όλα όσα δεν ήξερες για το προφυλακτικό

Η λέξη ‘προφυλακτικό’ στα Δανικά είναι ‘svangerskabsforebyggendemiddel’!
Όλα όσα δεν ήξερες για το προφυλακτικό



Ξέρεις πως τα προφυλακτικά έχει τυπικά 85% επιτυχία που με την σωστή χρήση του φτάνει στο 98%. Ξέρεις πως είναι φτιαγμένα από ένα λάτεξ ή πολυουρεθάνη. Ξέρεις πως είναι και μιας χρήσεως. Σίγουρα όμως δεν ξέρεις όλες τις αλήθειες που ακολουθούν.

 

Τα προφυλακτικά αντέχουν περίπου πέντε χρόνια αν έχουν φυλαχτεί σε ξηρό και δροσερό μέρος. Αν βρει ένα κουτάκι κάτω από το κρεβάτι σκονισμένο το οποίο δεν ξέρεις από πότε είναι καλύτερα να το πετάξεις.

Αυτοί που πηγαίνουν να αγοράσουν προφυλακτικά είναι κατά 70% άντρες. Αλλά εντάξει, εμείς πηγαίνουμε κάθε φορά για τα αντισυλληπτικά χάπια.

Ένα από τα πρώτα προφυλακτικά που δημιουργήθηκαν ήταν επαναχρησιμοποιήσιμο. Η εταιρία που τα κυκλοφορούσε έφτιαχνε λάστιχα για να αυτοκίνητα.

Η λέξη ‘προφυλακτικό’ στα Δανικά είναι ‘svangerskabsforebyggendemiddel’. Αν και η μετάφραση του Google το βγάζει ‘kondom’.

Το κόστος για ένα για να παραχθεί ένα προφυλακτικό είναι μόλις μερικά cents. Τώρα πως το κουτάκι είναι πιο ακριβό δεν γνωρίζουμε...

Τα προφυλακτικά είναι απίστευτα ελαστικά! Μπορείς να χωρέσεις μια μπάλα του μπάσκετ, το πέος ενός ελέφαντα, μέχρι και το κεφάλι σου. Φυσικά σου συνιστούμε να μην το δοκιμάσεις!