Πως θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις;

Ενδείξεις που αποκαλύπτουν ότι σου τελείωσε!
Πως θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις;



Kάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Τη μία θα είσαι μέσα στα μέλια με το αγόρι σου και δεν θα θέλεις να τον αποχωριστείς και την άλλη θα βαριέσαι (λίγο) και θα λησμονείς την μοναξιά σου. Υπάρχει περίπτωση να θέλετε να κάνετε και πράγματα μόνοι σας ή να μην ταιριάζουν τα θέλω σας πάντα. Λογικό όλο αυτό. Δεν είναι κακό! Τι γίνεται όμως όταν προτιμάς να κάνεις πράγματα μόνη σου πιο πολύ από ότι με τον σύντροφό σου; 
Υπάρχουν κάποια σημάδια που υποδηλώνουν πότε έρχεται του χωρισμού η ώρα και δεν υπάρχει λόγος να χαλάς άλλο πολύτιμο χρόνο σε μία σχέση που έχει έρθει στο τέλμα της!

Όταν ξεκίνησες αυτή τη σχέση είχε τις καλύτερες προδιαγραφές. Η επικοινωνία μεταξύ σας βρισκόταν στο ζενίθ της. Αλλεπάλληλα μηνύματα και κλήσεις, email και οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας είχε πάρει φωτιά προκειμένου να καταφέρει να εκφράσει τον έρωτα που νιώθατε ο ένας για τον άλλο. Τώρα έρχεται η πλήρης αντίθεση ~> Δεν είναι και η πρώτη σου έννοια με το που ξυπνάς και δεν σε νοιάζει πότε θα μιλήσεις μαζί του. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι σημάδι έρωτα πια! 

Αναμφίβολα το πιο συναρπαστικό κομμάτι σε μία σχέση είναι όταν σχεδιάζετε το κοινό μέλλον σας. Από το να σχεδιάζετε τις διακοπές σας το καλοκαίρι μέχρι το τι ονόματα θα δώσετε στα παιδιά σας όταν παντρευτείτε. Πόσο γλυκούλι είναι όταν ξέρεις ότι κάποιος σε υπολογίζει στη ζωή του όχι μόνο τώρα αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα (ίσως και για πάντα). Όταν αυτό παύει να υπάρχει, δηλαδή όταν δεν σε νοιάζει πια ακόμα και το αν θα κάνετε κάτι μαζί το βράδυ φυσικά και είναι ολοφάνερο ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας.

Θυμάσαι τότε στις αρχές που δεν ξεκολάγατε ο ένας από τον άλλο και ήσασταν συνέχεια μαζί και κάνατε αυθόρμητες ρομαντικές αποδράσεις, περιπάτους στην εξοχή και picnic; Οι επιλογές που είχατε ήταν πάρα πολλές. Τώρα ξαφνικά τίποτα δεν σε ευχαριστεί και δεν σε γεμίζει να κάνεις με το αγόρι σου. Γιατί; Μήπως βαρέθηκες και δεν έχεις να δώσεις τίποτα άλλο σε αυτή τη σχέση; Διότι το γεγονός ότι δεν βρίσκεις πράγματα να κάνετε μαζί υποδηλώνει το λιγότερο βαρεμάρα από μέρους σου!

Χάθηκε η μαγεία στο sex; Αδιαμφισβήτητα χωρίς πολλά λόγια όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Διότι κακά τα ψέματα το sex είναι βασικό κριτήριο σε μια σχέση. Αν δεν υπάρχει εκεί το αναμενόμενο suspence τότε τι θα σε κρατήσει σε μία σχέση, μόνο η αγάπη; Ας μην γελιόμαστε!

Κάποτε τα συζητούσατε και τα μοιραζόσασταν όλα. Τώρα ακόμα και ένα μικρό μυστικό το σκέφτεσαι αν θα το αποκαλύψεις στο αγόρι σου. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι ο βασικός πυλώνας σε μία σχέση μόλις γκρεμίστηκε! Αν δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης σε αυτή τη σχέση. 

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται πάνω στο καλύτερο; Δες και την άλλη πλευρά!