Ποιες στάσεις μπορείς να κάνεις στην μπανιέρα χωρίς αμήχανες στιγμές

Δεν είναι πολλές αλλά σίγουρα θα περάσεις καλά.
Ποιες στάσεις μπορείς να κάνεις στην μπανιέρα χωρίς αμήχανες στιγμές



Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά (κάναμε εξωτερικό ρεπορτάζ, ένα εννιάωρο ήταν σίγουρα) γυρνάω στο σπίτι και είχε γεμίσει ο φίλος μου την μπανιέρα με ζεστό νερό. Εντάξει έπεισα τον εαυτό μου πως απλά θα χαλαρώναμε εκεί μέσα και αν επιχειρούσε κίνηση δεν θα τον άφηνα. Απορώ σε τι κόσμο ζω! Όχι απλά κάναμε σεξ αλλά κάναμε και την πιο δύσκολη στάση απ' όλες, την ανάποδη καβαλάρισσα. Πώς άντεξα μετά να γράψω και τα άρθρα που μου είχαν απομείνει απορώ. Επειδή όμως δεν υπάρχει μόνο μία στάση που μπορείς να κάνεις στην μπανιέρα αλλά δεν θέλεις να πειραματιστείς γιατί ξέρεις ότι υπάρχουν αυτές οι αμήχανες στιγμές μέχρι να βρείτε την κατάλληλη θέση, σου έχω έτοιμο τον οδηγό!

 

Ανάποδη καβαλάρισσα

Κατάλληλο: Μόνο αν είσαι ξεκούραστη και έχεις δυνατά πόδια.

Λεπτομέρειες: Στη μπανιέρα δεν έχεις τον χώρο να κάτσεις στα γόνατά σου, πρέπει να στέκεσαι στις πατούσες σου. Ακόμα πιο κουραστικό δηλαδή!

Bonus: Αν η μπανιέρα έχει χερούλια κρατήσου από εκεί για να μοιράσεις το βάρος.

Doggy style στα όρθια

Κατάλληλο: Αν δεν νιώθεις καλά με το σώμα σου, δεν έχεις προλάβει να ξυριστείς και αν είσαι κουρασμένη

Λεπτομέρειες: Αυτή η στάση είναι αρκετά ανώδυνη. Το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι αν διαρκέσει πολύ γιατί θα πιαστεί η μέση σου. Κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο!

Bonus: Αν έχεις κρεμάστρα για την πετσέτα μέσα στη μπανιέρα στον τοίχο κρατήσου από εκεί γιατί υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσεις.

Στα πλάγια

Κατάλληλο: Αν έχεις όρεξη για αγκαλίτσες.

Λεπτομέρειες: Φυσικά αυτή η στάση γίνεται μόνο σε μακριά μπανιέρα γιατί αλλιώς δεν θα χωρέσουν τα πόδια σας.

Bonus: Η στάση αυτή είναι τέλεια για σένα γιατί τα χέρια σου έχουν πρόσβαση παντού και το στόμα του είναι κοντά στο αφτί σου για να σου ψιθυρίζει διάφορα.