Τρίο: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν το αποφασίσεις

Στους δύο, τρίτος χωράει;
Τρίο: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν το αποφασίσεις



Υπάρχουν πράγματα που στη θεωρία ακούγονται δελεαστικά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην πράξη. Όπως για παράδειγμα το σεξ σε μια αμμώδη παραλία, ή το τρίο. Αν είσαι από εκείνες που θα ήθελαν να το δοκιμάσουν με το σύντροφό τους, υπάρχουν πρώτα κάποιοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν το αποφασίσεις.

 

  • Πώς θα επηρεάσει τη σχέση σου;

Αν αντέχεις να μοιραστείς το σύντροφό σου με έναν ή  μία ακόμα παρτενέρ, σίγουρα θα βιώσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Μην έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση ότι το σεξ είναι όπως στις ταινίες. Δεν θα έρθει απλά κάποιος ή κάποια που θα σας αρέσει εμφανισιακά και θα ταιριάξετε τέλεια. Γι’ αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί αν κάτι τέτοιο θα σε έκανε να ζηλέψεις, αν θα επηρέαζε τη σχέση σου αρνητικά. Και φυσικά, να συζητήσεις κάθε ενδοιασμό και φαντασίωσή σου για το τρίο με το σύντροφό σου. Θα πρέπει να έχετε απο κοινού σκεφτεί όλες τις πιθανότητες, τι θα κάνετε αν δε σας βγει ή αν κάτι πάει στραβά, ώστε να το απολαύσετε και οι δύο.

  • Ποιος έιναι ο ιδανικός τρίτος/η;

Έχετε λοιπόν αποφασίσει ότι θέλετε να κάνετε τρίο. Τώρα πρέπει να σκεφτείτε καλά ποιος ή ποιά θα είναι ο τρίτος/η της παρέας. Τα περισσότερα ζευγάρια απευθύνονται σε κάποιον γνωστό ή φίλο για να παίξει το ρόλο του τρίτου παρτενέρ, επειδή νιώθουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη να μοιραατούν αυτή την εμπειρία με κάποιον γνωστό τους. Απέφυγέ το αυτό! Γιατί αργότερα μπορεί να δημιουργηθούν ανασφάλειες με το συγκεκριμένο πρόσωπο και να έχετε προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφό σου.

  • Με ποιο σκοπό το κάνεις;

Αν βλέπεις το τρίο ως ένα τρόπο να διορθώσεις την κακή σεξουαλική σας σχέση, τότε μην το κάνεις. Δεν πρόκειται να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ σας. Άσε που αν αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θες να το δοκιμάσεις, δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείς. Αποφάσισέ το μόνο αν στο κραβάτι σας τα πράγματα είναι σούπερ και απλά θέλεις να ζήσεις μαζί του μια πιο πικάντικη, διαφορετική περιπέτεια.

  • Βάλτε κανόνες.

Αυτό που έχει σημασία, απαξ και αποφασίσατε να κάνετε τρίο, είναι να το ευχαριστηθείτε. Γι’ αυτό συζήτησε με τον σύντροφό σου τι επιτρέπεται να κάνετε και τι όχι, ώστε κανείς από τους δυο σας να μη ξενερώσει. Για παράδειγμα ξεκαθαρίστε πού μπορεί να αγγίζει ο καθένας, ή αν θέλεις να τη φιλήσει ή όχι. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι ότι άνα πάσα στιγμή κάτι σε χαλάσει, σταματάς. Απλά, να είσαι πάντα ευγενική με τον τρίτο άνθρωπο που έχετε προσκαλέσει. Δεν σας φταίει εκείνος αν κάτι πάει στραβά και δεν είναι σωστό να τον κάνετε να νιώσει άσχημα. Τέλος, φρόντισε ο φίλος σου να μην ξεχάσει ποτέ μα ποτέ να αλλάξει προφυλακτικό κάθε φορά που αλλάζει παρτενέρ.