Είσαι αντικοινωνική; Το online dating θα σε βγάλει από το καβούκι

Η λύση για τις αντικοινωνικές γυναίκες!
Είσαι αντικοινωνική; Το online dating θα σε βγάλει από το καβούκι



Είσαι ντροπαλή και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορείς να βρεις άντρα; Γιατί δεν δοκιμάζεις το online dating; Μην ακούς τις παλαιότερες γενιές που σου λένε ότι το διαδίκτυο έχει καταστρέψει τις ανθρώπινες επαφές. Η κάθε γενιά έχει να πει τα χειρότερα για την καινούργια οπότε γιατί να τους ακούς. Η ζωή εξελίσσεται είτε τους αρέσει είτε όχι! Ακόμα να σε πείσω; Διάβασε παρακάτω τους λόγους που πρέπει να δοκιμάσεις το online dating.

 

● Μπορείς να είσαι στο ραντεβού με την πυτζάμα σου! Δεν χρειάζεται να βάλεις εκείνο το στενό φόρεμα που όταν πας να κάτσεις πρέπει να το μαζέψεις από παντού μην φανεί το εσώρουχό σου.

● Δεν υπάρχει η σπαστική μουσική που δεν ακούς τι λέτε. Μπορείς να μην βάλεις καθόλου ή απλά στην ένταση που το θες. Bonus: Μπορείς να βάλεις και όποια τραγούδια θέλεις!

● Υπάρχει τόση ποικιλία στους άντρες στο διαδίκτυο! Όποιος δεν σου αρέσει απλά πατάς ένα reject ή σταματάς να μιλάς μαζί του. Τόσο απλό και χωρίς παρεξηγήσεις.

● Μπορείς να μάθεις το παρελθόν του απλά googlάροντας χωρίς να του κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις.

● Δεν υπάρχουν αμήχανες σιωπές στη συζήτησή σας. Όταν απλά αργεί να απαντήσει εσύ μπορείς να γεμίσει το ποτήρι σου με άλλο ένα κρασάκι.