Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το στήθος μας

Είτε μεγάλο, είτε μικρό, το καθένα έχει την δική του προσωπικότητα!
Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το στήθος μας



Όλες μας ξέρουμε πως το μάτι ενός άντρα "κολλάει" στην θέα ενός πλούσιου ντεκολτέ. Οι περισσότεροι μάλιστα το θεωρούν ως το πιο sexy σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα, ενώ μέσα σε όλα θεωρείται ως το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας. 

Σημασία δεν έχει (πάντα) το πόσο μεγάλο είναι, αλλά το πόσο πολύ αρέσει στους άντρες. Σταμάτα λοιπόν να αισθάνεσαι άβολα αν το στήθος σου δεν είναι και τόσο... μεγάλο και μάθε ότι οι άντρες απλά τρελαίνονται για αυτό! Βέβαια, αν ανήκεις στις πιο τυχερές με... πλούσια προσόντα, τότε απλά απόλαυσέ το! 

Η αίσθησή του

Eίναι γνωστό ότι οι άντρες τρελαίνονται να το φιλούν, να το χαϊδεύουν και να το γλείφουν, αφού η αίσθηση του είναι υπέροχη. 

Τους... υπνωτίζει 

Ένας άντρας είναι τόσο... αδύναμος μπροστά σε ένα γυναικείο στήθος όπου στην θέα του και μόνο μπορεί να υπνωτιστεί! 

Mια βαρετή... μπλούζα φαντάζει αμέσως καταπληκτική 

Ακόμα κι όταν ντυνόμαστε casual και είμαστε άβαφες, μια απλή στενή μπλούζα γίνεται αυτόματα sexy!

To τέλειο μαξιλάρι

Όπως έχουν πει και οι ίδιοι: "Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα στήθος και σε ένα μαξιλάρι, είναι πως στο μαξιλάρι κανείς δεν θέλει να βάλει το πέος του"... 

Αλλάζουν... σχήμα 

Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Είσαι ξαπλωμένη; Είσαι όρθια; Κοιτάς στο πλάι; Σκύβεις; Ανάλογα την θέση και την στάση του σώματός σου, αυτά φαίνονται διαφορετικά. Το γεγονός αυτό τους τρελαίνει και είναι κάτι που δεν βαριούνται ποτέ να σχολιάζουν. 

Το γεγονός ότι εκείνοι δεν έχουν

Ε ναι! Αν είχαν τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Το γεγονός λοιπόν ότι εκείνοι δεν έχουν, τους κάνει να τα ποθούν ακόμα περισσότερα

Παθαίνουν black- out όταν τους κάνουμε μια σφιχτή αγκαλιά 

Aπλά δεν αντέχουν αυτήν την υπέροχη αίσθηση. Ερεθίζονται τόσο πολύ που δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν φταίνε αυτοί, είναι η φύση τους έτσι! 

Γιατί το στήθος είναι απλά... στήθος

Γιατί έτσι... απλά. Τους αρέσει. Μπορούν να δοθούν πολλές εξηγήσεις (ακόμα και επιστημονικές) απλώς εμείς σκεφτήκαμε τα πιο προφανή. Γιατί ο ήλιος ανατέλλει; Γιατί ο άνεμος φυσά; Δεν υπάρχει (πάντα) εξήγηση. Το ίδιο ισχύει και με το στήθος.

 

Δες πώς θα φτάσετε μαζί σε οργασμό ΕΔΩ