Είσαι το κορίτσι του! Αυτά είναι τα καθήκοντά σου!

Γιατί πρέπει να είσαι το support girl του!
 Είσαι το κορίτσι του! Αυτά είναι τα καθήκοντά σου!



Η αγάπη είναι κίνητρο για όλες τις μεγάλες ιστορίες! Η κάθε σχέση έχει τη δική της ιστορία και είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Καμία δεν έχει την ίδια υπόθεση. Φαντάσου πόσο μοναδική είναι η αγάπη και πόση δύναμη έχει! 

Και εδώ που τα λέμε υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις σχέση με κάποιον που αγαπάς, ποθείς, είστε φίλοι και αδέλφια! Ωραία η εργένικη ζωή, η ελευθερία και η ξεγνοιασιά αλλά μια υγιής σχέση σου δίνει τέτοια ενέργεια και ευτυχία που δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αυτό το διαρκές πάρε-δώσε, το suspence, η αίσθηση πληρότητας δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι αναμφίβολα μια έννοια αλλά ίσως και η πιο ευχάριστη που μπορείς να έχεις. 

Από τι κατάλαβες όμως για να είναι δομημένη μία σχέση θα πρέπει να τα έχει όλα. Γι΄αυτό και θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και βασικά να ξέρεις ποια είναι τα καθήκοντά σου! Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερπροσπάθεια γιατί αν αγαπάς τον άλλο ουσιαστικά σου βγαίνουν από μόνα τους κάποια πράγματα.

Ποια είναι τα καθήκοντα ενός support girl; Γιατί αυτό είσαι και πρέπει να είσαι!

Πρέπει να έχεις το ρόλο της νοσοκόμας!
Αρρώστησε ο καλός σου! Τι πρέπει να κάνεις; Φυσικά να είσαι στο πλευρό του.Πρέπει να κάνεις το ρόλο της νοσοκόμας. Να τον ταΐζεις τη σούπα του και να είσαι alert για να παίρνει τα φάρμακά του. Μπορεί να μην έχετε παντρευτεί (ακόμα ή μπορεί και να μην γίνει) αλλά αυτό που λένε “στα καλά και στα κακά, στις αρρώστιες και στην υγεία” συμπεριλαμβάνεται στις υποχρεώσεις σου!

Να τον ενθαρρύνεις και να τον εμψυχώνεις!
Εάν έχεις μπλέξει με κάποιον που είναι παθιασμένος με ένα hobby τότε πρέπει να είσαι το support girl του! Συναισθηματικά θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις να μην εγκαταλείψει τα όνειρά του όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίζει και όποτε είναι έτοιμος να τα παρατήσει να είσαι εκεί και να τον εμψυχώνεις θυμίζοντάς του τους λόγους που πρέπει να παλέψει γι΄αυτό που θέλει! Μπορεί η ενασχόλησή του με το άθλημα ή με οτιδήποτε άλλο τον ευχαριστεί να “κλέβει” χρόνο από τη σχέση σας αλλά σκέψου πόσο ευτυχισμένο τον κάνει αυτή η ενασχόλησή του αλλά συνάμα και η δική σου ανοχή. Πρέπει να του παρέχεις την ασφάλεια ότι θα είσαι πάντα εκεί και να τον κάνεις να νιώσει σιγουριά για τον εαυτό του πως ότι βάλει στο μυαλό του μπορεί να το κάνει! Και ποιος δεν θέλει να έχει τέτοια σιγουριά;(!)

Είσαι και ψυχοθεραπεύτρια!
Είσαι το άτομο που θα πρέπει να έρθει για να σου πει τα προβλήματά του. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να τα διορθώσεις , αλλά τουλάχιστον μπορείς να τον διαβεβαιώσεις ότι κάποιος είναι εκεί γι 'αυτόν . Είναι τρομακτικό να σκεφτεί ότι είναι μόνος του σε αυτό τον κόσμο. Το ξέρουμε ότι οι άντρες δεν κάθονται και μιλάνε για τα προβλήματά τους στους φίλους τους όπως κάνουμε εμείς. Γι' αυτό δώσε του την ασφάλεια που χρειάζεται. Είσαι εκεί γι΄αυτόν όταν δεν θα μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα και λογικά. Είσαι η φωνή της συνείδησής του!

Είσαι η προσωπική του διασκέδαση!
Θυμάσαι το τραγούδι της Pink που έλεγε “ I'm not here for your entertainment “ ; Ε πάρε αυτό το στίχο και αντίστρεψέ τον! “You are here for his entertainment”!
Εσείς οι δύο πρέπει να περνάτε τέλεια μαζί! Να ξέρετε πως να διασκεδάζετε, να γελάτε, να κάνετε πλάκες ο ένας στον άλλο, να παίζετε! Με αυτό τον τρόπο δεν θα αφήσετε ο ένας τον άλλο να βαρεθεί και θα κρατήσετε τη ρουτίνα μακρυά σας! Είσαι εκεί λοιπόν για να δώσεις τη μαγεία και τη σπίθα που χρειάζεται η σχέση για να μην έρθει στο τέλμα!

Τον δέχεσαι με τα ελαττώματά του!
Δεν έχει σημασία πόσο παράξενος, πόσο weirdo και πόσο ιδιόρρυθμος είναι ~> θα τον δεχτείς όπως είναι επειδή τον αγαπάς! Και φυσικά μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις.
Για να είσαι μαζί του σημαίνει ότι σου αρέσει όπως είναι. 

Να είσαι και φίλη του!
Δεν είσαι απλά η κοπέλα του που απλά φιλιέστε, αγκαλιάζεστε, βγαίνετε έξω κ.τ.λ. Θα πρέπει μαζί να μοιράζεστε δραστηριότητες όπου κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι. Να γελάς με τα αστεία του, να τον πειράζεις, να λέτε ιστορίες, να μοιράζεστε πληροφορίες, γνώσεις, δραστηριότητες!

Μην ξεχνάς μια υγιή σχέση απαιτεί να είστε ζευγάρι με τα όλα του ~> εραστές,φίλοι,αδέλφια!

Έτσι θα νικήσεις (εσύ επιτέλους) στον καυγά σας!