Όλα όσα μετράνε σε μια σχέση πιο πολύ από τα λεφτά

Για να μην εστιάζουμε σε λάθος πράγματα
Όλα όσα μετράνε σε μια σχέση πιο πολύ από τα λεφτά



Οι περισσότεροι άντρες "κολλάνε", όταν δεν έχουν όσα χρήματα θα ήθελαν για να κάνουν τα γούστα των γυναικών. Θεωρούν ότι δεν είναι αρκετοί ή ότι θα υπάρχει πάντα κάποιος πλουσιότερος να τους τα προσφέρει τελικά. No worries. Η πλειοψηφία των γυναικών θέλει άλλα πράγματα.

Πάθος
Αν δεν φιλά με πάθος, αν δεν αγκαλιάζει με πάθος, αν δεν κάνει έρωτα με πάθος, αν δεν διεκδικεί, τη να την κάνεις την παρκαρισμένη Porche;

Πίστη
Σε μια εποχή που το κέρατο, θα μπορούσε να είναι καπέλο που το βάζουμε κάθε φορά που περνάμε την πόρτα, ένας πιστός (και σπάνιος στο είδος του) άντρας είναι πιο σημαντικό από έναν πλούσιο.

Συζήτηση
Έχει πολλά χρήματα. Του μιλάς και τσεκάρει το χρηματιστήριο, τον αγκαλιάζεις και σου λέει να προσέχεις μην του τσαλακώσεις το καινούριο πουκάμισο. Νot?

Ευγένεια
Τι προτιμάς; Να έχει τρόπους και να μιλάει με σεβασμό σε εσένα και το περιβάλλον σου ή να σου αγοράσει την τελευταία Marc Jacobs; 

Γενναιοδωρία
Κυρίως συναισθηματική. Αλλά κι η άλλη δεν απαιτεί τόσο χρήματα όσα νομίζεις. Τα πάντα είναι θέμα attitude.

Tρυφερότητα
Αγκαλιές, φιλιά, στοργή, χάιδεμα μαλλιών, περιποίηση. Ανταλλάσσονται όλα αυτά με τα λεφτά;

Χιούμορ
Αν δεν γελάς με το σύντροφό σου, αν δεν ξεκαρδίζεστε τα κυριακάτικα πρωινά, τότε τι νόημα έχει; Σύντομα, θα δεις πως δεν έχει.

 

Κι επειδή ο πρίσκιπας δεν είναι ανάγκη να βρεθεί εντός συνόρων, δες εδώ πως κάνουν sex οι άνδρες των υπόλοιπων χωρών.