Τα φιλιά που δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα

Σου θυμίζει τίποτα το φιλί-πλυντήριο;
Τα φιλιά που δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα



Όλες έχουμε μια άσχημη εμπειρία με το φιλί. Εμένα το χειρότερο ήταν σίγουρα το πρώτο φιλί που έδωσα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Δεν το είχαμε πει αλλά ξέραμε και οι δύο πως εκείνη τη βραδιά θα δίναμε το πρώτο μας φιλί.

Είχαμε προετοιμαστεί όπως καταλαβαίνεις αλλά εκείνος λίγο περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Δεν είχε πλύνει απλά τα δόντια του αλλά πρέπει να μασούσε όλο το απόγευμα πριν βρεθούμε τρεις τσίχλες μέντας (μαζί).

Κατάλαβα ότι το έκανε για μένα αλλά ειλικρινά δεν ήταν καθόλου ευχάριστο τελικά. Όσο αναφορά στο φιλί ήταν... φιλί-πλυντήριο. Δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χειρότερα φιλιά!

Το φιλί - πλυντήριο

Το φιλί-πλυντήριο είναι όταν βάζει την γλώσσα του μέσα στο στόμα σου συνήθως όσο πιο βαθιά γίνεται και με μια κίνηση γυρνάει την γλώσσα γύρω γύρω χωρίς σταματημό.

Το φιλί με πολύ σάλιο

Το έχω ζήσει και αυτό! Δεν ξέρω τι φταίει τελικά και ποιος φταίει αλλά το πολύ σάλιο δεν καθόλου σέξι. Όταν καταλαβαίνεις λοιπόν πως αρχίζετε... να πλημμυρίζετε προσπάθησε να ξεκλέψεις το φιλί φιλώντας τον στο λαιμό μέχρι να επανέρθει το στόμα σου στο φυσιολογικό.

Το φιλί - καννίβαλος

Είναι μερικοί που παθιάζονται με το φιλί. Υπάρχουν όμως και αυτοί που υπερβάλλουν τόσο που ανοίγουν διάπλατα το πρόσωπο, δαγκώνουν τα χείλη, δαγκώνουν τα μάγουλα και πάει λέγοντας. Ένα δαγκωματάκι στο τόσο είναι ωραίο αλλά όχι και να σε φάει!

Το φιλί - συγκρουόμενο

Δεν υπάρχει χειρότερο όταν δεν έχετε βρει τον ρυθμό και κουτουλάνε συνέχεια τα δόντια σας. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσει και η ατμόσφαιρα έτσι.

Το φιλί - θόρυβος

Υπάρχουν όμως και οι σπαστικοί που πρέπει να κάνουν διάφορους ήχους την ώρα που φιλάνε. Αυτό μπορεί να είναι από μουγκρητό ως και το σμουτς!

Το φιλί - κρυφτούλι

Είναι εκείνοι που βάζουν πολύ γλώσσα αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν βάζουν καθόλου! Εντάξει δεν είναι όλες οι ώρες για φιλί με γλώσσα αλλά αν θέλεις να καταλήξεις στο κρεβάτι χρειάζεται λίγο.