Αγόρια αυτά είναι τα αγαπημένα μας sex toys!

Διάβαστε και προμηθευτείτε.
Αγόρια αυτά είναι τα αγαπημένα μας sex toys!



Ρωτήσαμε και μας απάντησαν. Επτά γυναίκες μίλησαν χωρίς φόβο και ταμπού, αλλά με πάθος, για τα αγαπημένα τους sex toys.

Δανάη, 36 ετών
Σίγουρα το αβγό- δονητής. Μπαίνει όλο στον κόλπο, δίνεις το χειριστήριο στο σύντροφό σου και... Οι δονήσεις και η ένταση, σε συνδυασμό με το βλέμμα του, είναι απογειωτικά.

Κάτια, 24 ετών
Το ανακάλυψα όταν μου το έκανε δώρο ο φίλος μου. Έκτοτε το χρησιμοποιώ συχνά. Με και κυρίως, χωρίς εκείνον. Το "λαγουδάκι" μου. Κοινώς ένας δονητής με έξτρα "αυτάκια" στην κλειτορίδα. Double orgasms!

Μαριάννα, 41 ετών
Κανείς δεν ξέρει να σου ερεθίσει σωστά το στήθος. Επομένως το αγαπημένο μου sex toy είναι τα κλιπς. Ζήτησέ τα στο sex shop και μόλις τα χρησιμοποιήσεις, θα καταλάβεις γιατί (και) το στήθος είναι μία πολύ ερωτογενής ζώνη.

Νάντια, 32 ετών
Βutt plug. Για να το ευχαριστιέσαι όχι μόνο από εμπρός.

Χριστίνα, 28 ετών
Χάντρες! Τέλεια αίσθηση. Σκέψου ότι είναι σαν κομπολόι, που το βάζεις όλο μέσα και μετά το τραβάς. Αργά και βασανιστικά; Απότομα; Ό,τι σε "φτιάχνει".

Μάιρα, 45 ετών
Δεν ξέρω αν ακούγεται ξενέρωτο (σε σχέση με όλα αυτά που κυκλοφορούν) αλλά θα πω τις χειροπέδες. Το να με δένει και να "παίζει" μαζί μου, χωρίς να έχω τον έλεγχο, μπορεί να με τρελάνει.

Ειρήνη, 30 ετών
Με τη φίλη μου χρησιμοποιούμε καμιά φορά γιατί δίνει περισσότερη ένταση και εναλλάσσουμε και τους ρόλους. Στραπόν είναι η απάντηση.   

Διάβασε τώρα εδώ για την τέχνη του sexting.