Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού

Δεν θέλεις να τον χάσεις σε ένα βράδυ!
Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού



Ήρθε επιτέλους η ώρα. Έκανες το τέλειο μακιγιάζ, έφτιαξες τα μαλλιά σου ντύθηκες και τώρα θα πας να τον συναντήσεις. Μέσα σε μερικές ώρες πρέπει να σε γνωρίσει (την καλή πλευρά φυσικά) και να γελάσετε. Η αλήθεια είναι πως ακούγεται πιο εύκολο απ’ ότι είναι. Μπορεί να μην έχετε χημεία και να μην προχωράει η συζήτηση. Συμβαίνουν και αυτά. Όπως και να έχει όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα ήθελε να ακούσει κανένας άντρας στο πρώτο ραντεβού.

Εδώ ερχόμουν με τον πρώην μου’. Βασικά οτιδήποτε πεις για τον πρώην σου είναι απαγορευτικό.

Σε έδειξα στις φίλες μου και σε εγκρίνουν’. Κατά βάθος ξέρει πως τα λες όλα στις φίλες σου αλλά τον τρομάζει κιόλας.

Αυτό το πουκάμισο το έχει και ο πατέρας μου’. Ποιος άντρας θέλει να συγκριθεί με τον πατέρα σου; Θα το θεωρήσει ως προσβολή όπως και να το πεις.

Θέλεις να παντρευτείς; Πόσα παιδιά θέλεις;’. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ευθύνες και σοβαρές σχέσεις είναι καλύτερα να το αποφύγεις στα πρώτα ραντεβού.

Πόσα χρήματα βγάζεις;’. Εκείνος μπορεί να θέλει να σου δώσει τον κόσμο όλο αλλά όταν νιώθει πως είναι υποχρεωμένος να σου τον δίνει θα φύγει μακριά.

‘Η κολλητή μου θα με έπαιρνε «τυχαία» τηλέφωνο σε περίπτωση που ήσουν περίεργος’. Είναι σαν να του λες πως δεν είχες αμφιβολίες για εκείνον που φυσικά μπορείς να έχεις αλλά δεν πρέπει να το λες.

Πώς σου φαίνεται το ραντεβού μας, τα πάω καλά;’. Μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί ακούγεται σαν ερώτηση παγίδα. Θα το καταλάβεις μόνη σου αν τα πάτε καλά. Μπορείς να το δεις από τη διάθεσή του.