Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι σκεφτόμαστε πριν την πρώτη φορά sex με τη νέα κοπέλα μας

Το ότι καταφέραμε να σας φτάσουμε εκεί, δεν σημαίνει ότι είμαστε και ψύχραιμοι…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι σκεφτόμαστε πριν την πρώτη φορά sex με τη νέα κοπέλα μας



Ο αντρικός οργανισμός είναι έτοιμος για sex ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το ότι είναι έτοιμος, δεν σημαίνει ότι είναι και ψύχραιμος. Σαν τον ποδοσφαιριστή με το πέναλτι σαν να λέμε. Οπότε η πρώτη φορά sex με τη νέα κοπέλα μας είναι λίγο… συναγερμός!

Εμείς τα αγοράκια νομίζουμε πως το δύσκολο είναι να σας πάμε μέχρι το κρεβάτι. Νομίζουμε. Είναι ένα μέρος του αληθινό με τις κοπέλες που απλά δεν ψάχνουμε το παραμικρό παραπέρα. Με εκείνες που ερωτευόμαστε είναι το «πρόβλημα». Και το λέω «πρόβλημα» γιατί εμείς πιστεύουμε πως είμαστε sex machine.

Οπότε με το που ξεκινήσει το παθιασμένο φιλί που είναι το σήμα έναρξης του sex, ξεκινάει η εφίδρωση και η ταχυκαρδία. Αν περιμένουμε το sex (βλέπε 5 ραντεβού) πιθανότατα θα έχουμε βάλει αποσμητικό κατά του ιδρώτα σε όλο το σώμα. Τόσο πολύ που θα υπάρχει ορατός κίνδυνος να τρέχει ο ιδρώτας από τα μαλλιά!

Η ταχυκαρδία είναι καλό σημάδι κορίτσια. Γιατί δείχνει πως έχουμε άγχος, που με την σειρά του δείχνει ότι μας αρέσετε πραγματικά.

Σκεφτόμαστε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν τα ρούχα αν το επίμαχο σημείο μας είναι… όπως πρέπει. Όπερ σημαίνει: Το μέγεθος να είναι ικανοποιητικό. Για εμάς, όχι για εσάς. Γιατί αν απογοητευτούμε νωρίς, τότε δεν θα περάσει κανείς καλά. Στην συνέχεια έχουμε τα άγχος με το αν είναι σωστά περιποιημένο. Ένας gentleman πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ προσεκτικός σε αυτά. Και μετά αρχίζει το άλλο: Ο χρόνος.

Ναι, θα είμαστε υπερβολικά… ενθουσιασμένοι. Οπότε η μέση διάρκεια κυμαίνεται από 120 δευτερόλεπτα μέχρι 5 λεπτά. Αν άντρας πει ότι η πρώτη φορά με την κοπέλα του ήταν παραπάνω, ψεύδεται. Και τρώει πιθανότατα…

Και από στάσεις μην περιμένετε γυναίκες την πρώτη φορά. Γιατί η μόνιμη φωνή στο αυτί λέει «Πρόσεχε. Θα σε πάρει για κάφρο. Μην την πιέζεις». Ναι, είναι αλήθεια πως σκεφτόμαστε την πρώτη εντύπωση. Και την φοβόμαστε πολύ. Γιατί έχεις μια ευκαιρία να κάνεις πρώτη εντύπωση. Και στο σεξ δεν θέλει πολλά-πολλά…

Η σημαντικότερη σκέψη όμως είναι μια: Αν δεν της αρέσει; Ναι, είναι αυτό που τριβελίζει το μυαλό μας όπως ο μετροπόντικας την Θεσσαλονίκη (λέμε τώρα…). Δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε. Γιατί το άγχος δείχνει πως δεν είστε one night stand για εμάς. Αλλιώς θα σκεφτόμασταν πως θα σας ξεφορτωθούμε μετά. Αυτό θα ήταν άγχος.

Γιατί και ο ποδοσφαιριστής ξέρει να σουτάρει πέναλτι. Αλλά απέναντι στον τερματοφύλακα έχει το άγχος του: Θα μπει το γκολ; Γιατί και το δοκάρι και έξω είναι μεγάλη πιθανότητα!

ΥΓ: Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ προφυλακτικό. Αγαπιόμαστε με ασφάλεια παιδιά

ΥΓ 1: Όχι, η σιλουέτα μας δεν μας αγχώνει. Το αφήνουμε σε εσάς αυτό…

Διάβασε ΕΔΩ όλα όσα ντρεπόμαστε να σας ζητήσουμε στο κρεβάτι

Διάβασε ΕΔΩ και τα σημάδια πως σας απατάμε