Τι μας λείπει από τα old school ραντεβού

Από πότε άλλαξαν οι εποχές και πρέπει να ζητάμε το Facebook και όχι το τηλέφωνο;
Τι μας λείπει από τα old school ραντεβού



Ευτυχώς βρίσκομαι ήδη αρκετά χρόνια σε σχέση γιατί ειλικρινά δεν θα άντεχα τα ραντεβού που γίνονται πλέον! Από χρόνο σε χρόνο αλλάζουν τα ραντεβού γιατί πλέον ανταλλάζουν Facebook, είναι δεδομένο να γίνει κάποια είδους σεξουαλική επαφή στο πρώτο ραντεβού (δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά δεν συμφωνώ να το έχουν οι άντρες ως δεδομένο) και άλλα τόσα πολλά. Τα ακούω καθημερινά από τους single φίλους και φίλες μου. Είναι κάποια πράγματα όμως που δεν θα έπρεπε να αλλάξουν και ας υποστηρίζω την εξέλιξη.

 

Θα πρέπει να καταργηθεί το να ανταλλάζεις social media αντί για τηλέφωνο. Ή θέλεις να γνωρίσεις το άλλο άτομο ή όχι. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω messenger. Είναι πολύ πιο ωραίο να μιλάς με τον άλλον παρά την αμηχανία.

Δεν υπάρχει λόγος να πάτε στο μπαρ για ραντεβού και να μην χορέψετε. Οκ, τα πρώτα λεπτά στο πρώτο ποτό θα μιλήσετε και θα γνωριστείτε. Στο δεύτερο και τρίτο όμως πρέπει να περάσετε καλά μέχρι να εξαντληθείτε από τον χορό και το γέλιο και να καταλήξετε να δώσετε εκείνο το φλογερό φιλί.

Μην κάνετε μεγάλες συζητήσεις μέσω social media. Αντί για αυτό κανονίστε έναν καφέ ώστε να μιλήσετε από κοντά και να γνωριστείτε πραγματικά.

Να είστε στην ώρα σας! Έχει γίνει πλέον συνηθισμένο το στήσιμο γιατί είναι πολύ εύκολο να στείλεις ένα μήνυμα στα social media πως θα αργήσεις 5 λεπτά. Δεν είναι όμως ωραίο για κανέναν από τους δυο σας να περιμένει ο ένας.

Όπως και προανέφερα, δεν πρέπει να είναι δεδομένο καμία είδους σεξουαλικής επαφής. Μιλήστε, γνωριστείτε και μετά αποφασίστε αν ταιριάζετε ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Πολλές φορές από συζητήσεις καταλαβαίνεις αν αξίζει να κοιμηθείς με αυτόν τον άνθρωπο.

Σου αρέσει και του αρέσεις. Γιατί να παίξετε όλα αυτά τα mind games; Είναι πραγματικά τόσο κουραστικό και αν ο ένας από τους δυο σας παρεξηγηθεί είναι δύσκολο να προχωρήσετε μετά την σχέση σας. Μην σε απασχολεί αν του έστειλες εσύ δύο φορές πρώτη μήνυμα ή εκείνος σε πήρε 100 τηλέφωνα.