Σεξουαλικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε με τον φίλο σου

Άφησε την Monopoly για τις Κυριακές με την οικογένειά σου.
Σεξουαλικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε με τον φίλο σου



Ωραία είναι η Monopoly, ωραίο και το Uno αλλά δύσκολα καταλήγουν σε σεξ. Αυτά είναι παιχνίδια για να παίζεις με την οικογένειά σου και τους φίλους σου, όχι για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια όμως που που σου υπόσχονται πως θα καταλήξεις στο κρεβάτι ή και εκεί που βρισκόσαστε ήδη, στον καναπέ. Παρακάτω θα βρεις τρία δικά μας σεξουαλικά αγαπημένα παιχνίδια για να παίξεις με το άλλο σου μισό.

“Έχεις 30 δευτερόλεπτα”

Αυτό το παιχνίδι παίζεται ως εξής: Εναλλάξ έχετε ο καθένας 30 δευτερόλεπτα για να ερεθίσετε τον άλλον. Φυσικά δεν είναι αρκετός χρόνος για να φτάσεις σε οργασμό αλλά επειδή είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι θα βάλει τα δυνατά του να σε κερδίσει. Η αδρεναλίνη θα αυξηθεί και πολύ γρήγορα θα καταλήξετε να κάνετε απλά σεξ. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί. Δεν επιτρέπεται να δίνεις οδηγίες στον άλλον ή να τον τρίβεις και εσύ την ώρα που είναι η σειρά του. Πρέπει απλά να το απολαύσεις.

“Strip-pong”

Εσύ γνωρίζεις το παιχνίδι ως beer-pong. Στήνεις σε ένα τραπέζι και στις δύο πλευρές 16 πλαστικά ποτήρια με λίγη μπύρα ή κάποιο άλλο ποτό. Ο στόχος είναι να ρίξεις μπαλάκια pin-pong στα ποτήρια του αντίπαλου. Μόλις σκοράρεις κάποιο εκείνος είναι υποχρεωμένος να πιει το ποτό και να αφαιρέσει ένα ρούχο. Σιγά σιγά θα φτάσετε να παίζετε γυμνοί και μεθυσμένοι. Τι καλύτερο από αυτό;

“Kinky χαρτιά”

Είναι απλό! Αναθέστε στα σύμβολα της τράπουλας κάποια ενέργεια. Για παράδειγμα η κούπα θα είναι φιλί, το καρό χάδια όπου θέλετε, το σπαθί χειρωνακτικό σεξ και το μπαστούνι στοματικό. Οι αριθμοί της κάρτας θα αντιπροσωπεύουν την διάρκεια της κάθε ενέργειας. Δηλαδή αν είναι 9 μπαστούνι θα πρέπει να κάνεις για 9 δευτερόλεπτα στοματικό σεξ. Ανακατέψτε την τράπουλα και τραβήξτε με την σειρά από ένα χαρτί μέχρι να μην αντέξετε άλλο και να κάνετε απλά παθιασμένο σεξ!