Λένε πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες! Ισχύει όμως και το αντίθετο!

Δες εδώ τι δεν καταλαβαίνουμε.
Λένε πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες! Ισχύει όμως και το αντίθετο!



Ακούς όλους τους άντρες γύρω σου να γκρινιάζουν πώς δεν θα καταλάβουν ποτέ τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι όμως πως ούτε εμείς καταλαβαίνουμε τους άντρες αλλά κάθε φορά που το λέμε μας γυρνάει μπούμερανγκ! Πάντα έχουν μια απάντηση. Θα πάρουμε όμως τώρα το αίμα μας πίσω! Παρακαλώ, ας μας εξηγήσει ένας άντρας τα παρακάτω:

Ξέρει τα πάντα για τα αθλητικά αλλά αν του ζητήσεις κάτι το έχει ξεχάσει αμέσως! Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να γυρίσει από τα ψώνια, να του έχεις τονίσει πως θέλεις γάλα και εκείνος να γυρνάει με τα πάντα εκτός από αυτό! Ρώτησέ τον όμως ποιος πήρε το πρωτάθλημα το 1930 και θα σου πει μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα.

Κάνει συνέχεια τα ίδια αστεία. Το έχω ζήσει από προσωπική εμπειρία (και το προηγούμενο βέβαια) γιατί όταν περπατάμε τις Κυριακές με το σκυλί κάνουμε μια συγκεκριμένη διαδρομή, περπατάμε όλη την Πατησίων μέχρι το κέντρο. Είχαμε καιρό να την κάνουμε όμως και μάλλον είχε ξεχάσει τα αστεία του γιατί από την αρχή μέχρι το τέλος έκανε τα ίδια αστεία στα ίδια ακριβώς σημεία.

Δεν συμπαθεί τις φίλες σου. Έχει να σου πει τόσα αρνητικά για τις φίλες σου ενώ οι δικοί του φίλοι είναι χειρότεροι! Εκεί όμως δεν βλέπει τα αρνητικά. Γιατί δεν μπορεί απλά να δεχτεί πως υπάρχει λόγος που έχεις τις συγκεκριμένες φίλες;

Χρησιμοποιεί τα πιο ακριβά προϊόντα περιποίησης. Μα ποιος το καταλαβαίνει αυτό; Είναι λογικό να πάρεις κάποιο ακριβό παπούτσι γιατί αμέσως αλλάζει η ποιότητα και φαίνεται κιόλας! Αλλά να πάρει ένα αποσμητικό 50€; Δεν είναι λογικό.

Του αρέσει να αυτοϊκανοποιείται συχνά. Εντάξει και σε εμάς τις γυναίκες αρέσει αλλά οι άντρες αν μπορούσαν θα το έκαναν κάθε μία ώρα! Πόσες ορέξεις έχουν πια;