Όσα θέλουν οι άντρες από σένα (αλλά δεν στα λένε)

Eντάξει κάποια μπορεί και να τα λένε. Τα υπόλοιπα όμως;
Όσα θέλουν οι άντρες από σένα (αλλά δεν στα λένε)



Σταμάτα επιτέλους να βασανίζεις τον εαυτό σου με ανούσιες σκέψεις και προσπάθησε να λειτουργήσεις με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ένας άντρας (το ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει). Τα πράγματα για εκείνους είναι απλά. Εμείς τα κάνουμε δύσκολα τις περισσότερες φορές και αναλύουμε (και αναλύουμε) χωρίς ουσιαστικό λόγο. 

Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου. Τι θα ήθελες από έναν άντρα; Να σε αγαπάει, να σε καταλαβαίνει, να σε βρίσκει όμορφη, έξυπνη, sexy, να είναι και φίλος και σύντροφός σου, να έχει χιούμορ, να κατανοεί την ανάγκη σου για shopping therapy, να σε σέβεται, να έχει λεφτά και να ξέρει όλο το kama sutra απ' έξω! Και πάρα πολλά ακόμα! Ε κάτι τέτοιο ισχύει και από την πλευρά του. 

Όχι ηρέμησε πλάκα κάνω. Εκείνοι η αλήθεια είναι πως δεν ζητούν πολλά (οι καημένοι). Απλώς κάποιες φορές τα εκφράζουν με τον λάθος τρόπο ή κάποιες άλλες ίσως και καθόλου. Το σίγουρο πάντως είναι πως θέλουν χώρο και χρόνο. Προπάντων, θέλουν να μην γινόμαστε φορτικές και πιεστικές. Τι άλλο; 

Να είσαι πιστή 

Εντάξει (υποτίθεται) αυτό εννοείται όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Έλα όμως που έχουν κι αυτοί τις ανασφάλειές τους. Τι νόμιζες ότι είμαστε μόνο εμείς; Δείξε του λοιπόν ότι είσαι εκεί (και μόνο εκεί) χωρίς ποτέ να του δώσεις αφορμή και να μην μπει ποτέ σε σκέψεις. Πρόσεξε: To να τον κάνεις να ζηλέψει για να μην σε θεωρήσει δεδομένη είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μην ξεπερνάς τα όρια. 

Να τον καταλαβαίνεις (και να μην τον πρήζεις)

Κοινώς, κόψε την γκρίνια! Στήριζέ τον στα δύσκολα και μην κριτικάρεις τα πάντα. Δείξε κατανόηση όταν έχει προβλήματα στη δουλειά και όταν δεν είναι καλά. Μην του βγάζεις ξινή την βόλτα με τους φίλους του (δεν χρειάζεται να παίρνεις 50 τηλέφωνα) και κυρίως μην του το "χτυπάς" όταν θέλει να δει τον Ολυμπιακό (τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή οτιδήποτε άλλο). 

Nα είσαι ανεξάρτητη 

Όσο και να θέλει να νιώθει ότι είναι ο προστάτης σου και πως τον έχεις ανάγκη, άλλο τόσο θέλει να ξέρει ότι είσαι ανεξάρτητη, πως έχεις τους φίλους σου και την δική σου δουλειά χωρίς να κρέμεσαι από πάνω του. Μπορεί να μην στο δείχνει και τόσο όμως το σκέφτεται συνέχεια. Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος που πολλοί άντρες χάνουν έτσι σταδιακά το ενδιαφέρον τους και στο τέλος σε θεωρούν δεδομένη. 

Να είσαι (πάντα) περιποιημένη και sexy 

Eντάξει δεν μιλάμε για τις στιγμές που περνάτε οι δυο σας χαλαρά στο σπίτι. Εκεί επιτρέπεται να κυκλοφορείς με την φόρμα και τα μαλλιά πιασμένα, αρκεί όμως να μην σου γίνει και συνήθεια. Όλες μας το ξέρουμε ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και πως θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα όμορφη. Την συνέχεια την ξέρεις... 

Να έχεις χιούμορ (και να αυτοσαρκάζεσαι)

Παίζει ρόλο. Κανείς δεν αντέχει δίπλα του μια γυναίκα η οποία παρεξηγείται με το παραμικρό και θυμώνει τόσο εύκολα. Μην τα παίρνεις όλα και τόσο σοβαρά, κάνε χαβαλέ μαζί του, γέλα με τα αστεία του, δείξε ότι είσαι ακομπλεξάριστη, αυτοσαρκάσου και να ξέρεις ότι θα το εκτιμήσει όσο τίποτα άλλο. 

Nα είσαι open minded στο κρεβάτι

Ναι. Θέλει να δοκιμάσετε πολλά και διάφορα στο σεξ (τα οποία φαντάζεσαι δεν χρειάζεται να στα πω) και σίγουρα θέλει να πραγματοποιήσει αν όχι όλες, τουλάχιστον τις περισσότερες φαντασιώσεις του. Το γεγονός ότι δεν μιλάει ανοιχτά για αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Δείξε του ότι είσαι διάθεσιμη (μέχρι εκεί που επιθυμείς βέβαια) και κάντον να σε εμπιστευτεί. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους...

Μάθε 10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου ΕΔΩ 

Δες αν τελικά οι bimbo αρέσουν στους άντρες ΕΔΩ