8 sex tips που μας έμαθε η Shakira

Mε αφορμή τα 39τα γενέθλιά της!
8 sex tips που μας έμαθε η Shakira



Είναι sex symbol. Έχει τέλειες καμπύλες και απίστευτα οπίσθια. Ξέρει πώς να κουνάει μαγικά τους γοφούς της και να τραβά τα βλέμματα των αντρών. Έχει πλούσιο στήθος, είναι ζουμερή, πληθωρική και sexy! Είναι παντρεμένη με τον κούκλο ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. Θέλεις κι άλλα;

Είναι δεδομένο ότι η Shakira μας έμαθε όλα αυτά τα χρόνια αρκετά περί σεξ! Το θέμα είναι, εσύ τι έκανες; 

1. Χόρεψε... belly dance 

H χαρακτηριστική σκηνή από το video clip "La Tortura" είναι ίσως από τις πιο χαρακτηριστικές της Shakira. Φόρα μια μίνι φούστα, ένα hot μπουστάκι κάνε κι ένα sexy black body paint (γιατί όχι) όπως ακριβώς η Shakira και... τρέλανέ τον! 

2. Κάνε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό 

Θυμάσαι το video clip "She-Wolf"; Αν όχι και τόσο καλά, δες το και προσπάθησε να κάνεις ένα εντυπωσιακό ακροβατικό με τα πόδια σου (εννοείται φορώντας όσα λιγότερα μπορείς). Πάρε λάγνο βλέμμα, φόρεσε μερικά κοσμήματα και δεν θα σταματήσει να σε κοιτάει... 

3. Κάντε το whenever, wherever...

Όχι δεν έκανε πλάκα η Shakira, το εννοούσε ότταν έλεγε "you're meant to be together whenever, wherever". Οπότε κάντε και εσείς το ίδιο. 

4. Δοκίμασε μια στάση στο σεξ που να κουνάς τους γοφούς σου

Ο πιο εύκολος τρόπος φυσικά για αυτό είναι να είσαι από πάνω! Ηips don't lie...

5. Κάνε του... στριπτίζ

Ναι κάπως έτσι. Δεν χρειάζεται να πάτε κατευθείαν στο κρεβάτι! Θυμάσαι το "Εn la boca"; Κάντε προκαταρκτικά αφού πρώτα θα του έχεις χορέψει έναν αισθησιακό χορό! 

6. Άφησε τον να πάει... underneath your clothes χωρίς να σε γδύσει 

Φόρεσε το πιο sexy φόρεμά σου, παίξε μαζί του και άφησέ τον να σου κάνει... διάφορα χωρίς όμως να σου βγάλει τα ρούχα! Ακριβώς όπως και στο video clip. Kάντε ακόμα και τηλεφωνικό σεξ!

7. Ρίξε πάγο (ή οτιδήποτε άλλο) στο κορμί του 

Ένα από τα hot videos της Shakira ήταν το "Illegal" όταν ο παρτενέρ της, έριχνε πάνω πάνω της... πάγο! Δοκίμασέ το και εσύ, θα σας αναστατώσει και τους δύο. 

8. Κάντε shower sex φορώντας ένα t-shirt

Eντάξει σίγουρα θα το έχεις δοκιμάσει. Με μπλούζα χωρίς σουτιέν όμως; Είναι πολύ sexy. Θα σας αναστατώσει περισσότερο απ' ότι φαντάζεσαι... 

Πηγή: www.cosmopolitan.com

Mάθε γιατί τελικά οι άντρες χωρίζουν πάντα λίγο πριν το καλοκαίρι ΕΔΩ