Αυτά που δεν σου έχουν πει πριν μπεις σε σχέση

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά!
Αυτά που δεν σου έχουν πει πριν μπεις σε σχέση



Επιτέλους βρήκες τον άντρα που σε κάνει χαρούμενη, που σε σέβεται και μπορείς να τον εμπιστευτείς. Ταιριάζετε τόσο πολύ που η σχέση σας από εφήμερη γίνεται σιγά σιγά μακροχρόνια. Όταν είσαι στην αρχή έχεις όρεξη για κάτι τέτοιο. Νομίζεις πως αφού τόσο καιρό τα πηγαίνατε καλά, θα μείνουν έτσι και τα πράγματα. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Θα δεις παρακάτω τι πρέπει να περιμένεις από εδώ και πέρα.

 

► Καμιά φορά πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις όπως είναι να περάσεις το Σάββατο βράδυ με τους ενοχλητικούς φίλους του.

► Θα τον αγαπήσεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει. Μπορεί να φεύγει το πάθος αλλά η αγάπη είναι πολύ πιο δυνατή.

► Στην αρχή της σχέσης σου θα σου είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με εκείνον και να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Μην απελπίζεσαι όμως, χρειάζεται λίγος χρόνος για να γίνει αυτό.

► Καμιά φορά δεν θα είναι τόσο καλός και γλυκός όσο νόμιζες πως ήταν. Το ίδιο και εσύ όμως!

► Σε μια σχέση όπου υπάρχει εμπιστοσύνη δεν είναι κακό να πεις πρώτη “σ'αγαπώ”.

► Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να υιοθετήσετε τις κακιές συνήθειες του άλλου αλλά μπορείς να το εκμεταλλευθείς αυτό για να υιοθετήσετε και τις καλές.

► Δεν θα νιώθεις “ολοκληρωμένη” όπως λένε οι παλαιότεροι. Αυτό εξαρτάται καθαρά από σένα αν κάνεις την ζωή που ήθελες.

► Το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε για τους πιο χαζούς λόγους αλλά πάντα θα τα βρίσκετε.

► Εσύ μπορεί να θέλεις να πεις παντού πως γνωριστήκατε αλλά ο άλλος που θα το ακούσει δεν έχει όρεξη. Εσύ ήσουν ερωτευμένη τότε και το έβλεπες αλλιώς οπότε για ένα τρίτο πρόσωπο δεν είναι ενδιαφέρον να το ακούσει.

► Θα αρχίσουν όλοι να σας δίνουν συμβουλές για τον γάμο, την συμβίωση και γενικά για τις σχέσεις. Το αστείο είναι πως συνήθως τις δίνει εκείνος που είναι single.