Γάμος 2016 : 5 πράγματα που δεν πρέπει να φοράς σε γάμο

Και όταν λέμε ποτέ, το εννοούμε...
Γάμος 2016 : 5 πράγματα που δεν πρέπει να φοράς σε γάμο



Πριν μία εβδομάδα η Kim Kardashian πήγε σε γάμο φίλης της στο Miami και έβγαλε μια φωτογραφία που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στα social media. Και φυσικά όχι για καλό λόγο!

Η Kim λοιπόν σε αυτή την ξεχωριστή επίλεξε ένα φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Με αφορμή το στιλιστικό λάθος της, σήμερα θα μάθεις τι δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ σε ένα γάμο, πρώτον για να μην βρεθείς εκτεθειμένη και δεύτερον για να μην γίνεις εσύ το επίκεντρο (για κακό και λάθος λόγο).

1. Λευκό φόρεμα :

Για ευνόητους λόγους απόφυγε το λευκό χρώμα και ειδικότερο το λευκό φόρεμα. Άφησε τη νύφη να ξεχωρίσει (άλλωστε είναι η μέρα της) και διάλεξε κάποια άλλη απόχρωση. Τόσα χρώματα υπάρχουν, σωστά;

2. Καινούργια ψηλοτάκουνα :

Όταν πας σε ένα γάμο, θα χρειαστεί να είσαι ώρα όρθια στην εκκλησία αλλά και στο γλέντι. Για φαντάσου μέσα σε όλα αυτά, να φοράς και καινούργια ψηλοτάκουνα! 100% θα σε χτυπήσουν, θα πονάς σε όλη την διάρκεια του γάμου και δεν θα το χαρείς!

3. Ρούχα πολύ αποκαλυπτικά :

Eδώ ανήκει και το λάθος της Kim! Πριν πας στον γάμο που είσαι καλεσμένη, κάτσε μπροστά στον καθρέπτη και δοκίμασε τα ρούχα που θες να βάλεις. Τσέκαρε μπροστά ή πίσω αν κάτι είναι πολύ αποκαλυπτικό και διάλεξε το σωστό ρούχο. Με αυτό τον τρόπο, θα αποφύγεις τις υπερβολές!

4. Οτιδήποτε είναι εκτός dress code :

Yπάρχουν γάμοι που έχουν θέμα, π.χ όλοι να φορούν κάποιο συγκεκριμένο χρώμα. Άρα οτιδήποτε φοράς εκτός dress code και θέματος είναι #not.

5. Κοσμήματα που κάνουν θόρυβο :

Αν δεν θες κατά την διάρκεια του μυστηρίου να σε κοιτούν όλοι, μη φορέσεις κοσμήματα που κάνουν θόρυβο, όπως για παράδειγμα τα βραχιόλια-βέργες. Keep it simple!

Extra bonus πληροφορία : Φόρεσε παντελόνι!

Μια safe και chic επιλογή είναι να φορέσεις ένα παντελόνι και δη ψηλόμεσο. Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και συγχρόνως να είσαι άνετη και ''σωστή''.

Όλα του γάμου δύσκολα! Μάθε εδώ 5 απίθανες γαμήλιες παραδόσεις!