Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα στους γάμους (μακριά!)

Δες το από την μεριά των καλεσμένων.
Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα στους γάμους (μακριά!)



Ωραίοι οι γάμοι γενικά. Έχουν το νταβαντούρι τους, επικρατεί ένας ξεκαρδιστικός πανικός, όλοι είναι λαμπεροί και περιποιημένοι, οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Νεύρα, κλάματα, χαμόγελα, χοροί και πανηγύρια. "Έχει γούστο" η όλη κατάσταση. Ειδικά αν παντρεύεις και κανέναν δικό σου άνθρωπο, όλα τα παραπάνω βάλε τα επί δέκα.

Ωστόσο, υπάρχουν και κλασικά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους τους γάμους και κυριολεκτικά "μας βιδώνουν". Δες ποια είναι αυτά και απόφυγε τα στον δικό σου. Τώρα, αν έχεις ήδη παντρευτεί, μάθε τι την έσπασε στους καλεσμένους σου (κι ας μην στο είπαν ποτέ).

Θα έπρεπε να απαγορευτούν οι γάμοι τις καθημερινές ή τις Κυριακές
Γιατί βρε καλό μου παιδί να διαλέξεις τέτοιες μέρες για να φορέσεις το στεφάνι σου; Ναι, μια φορά παντρεύεσαι κι όλοι οφείλουν να ακολουθήσουν μέχρι πρωίας, αλλά σοβαρά, μην είσαι τόσο εγωίστρια. Εσύ ξεκινάς honeymoon και εμείς πρέπει να σερνόμαστε στη δουλειά. Βλέπεις δεν μπορούσαμε να φύγουμε στις 00:30 που νυστάξαμε, γιατί είχαμε ήδη μείνει πέντε νοματαίοι.

Κατακαλόκαιρο κι ο γάμος γίνεται στις 18:00
Μούσκεμα από τον ιδρώτα τα αγόρια με τα κοστούμια. Τα κορίτσια με wet look στα μαλλιά (γιατί το χτένισμα προφανώς πήγε περίπατο) και το make up να στάζει. Για να μη συζητήσουμε για τις λιποθυμικές τάσεις κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτές οι ώρες, εν μέσω ελληνικού καλοκαιριού, επιτρέπονται αυστηρά και μόνο σε νησί.

Αλλού η εκκλησία, αλλού η δεξίωση
Η εκκλησία στου Παπάγου (γιατί εκεί βαφτίστηκες κι ήθελες αυτά τα σκαλιά να ανέβεις με το νυφικό σου), η δεξίωση στην Παιανία. Σώπα καλέ! Κανένα πρόβλημα! Ας αλωνίσουμε την Αθήνα απόψε! Μια φορά παντρεύεσαι άλλωστε!

Η χαιρετούρα στην εκκλησία
Αφού θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπηθούμε σε λιγάκι στο τραπέζι, γιατί να στηθούμε στην ουρά; 

Η αναμονή μέχρι να φανεί το ζευγάρι
Ο γάμος τελείωσε στις 20:00, κεραστήκαμε το welcome drink μας, μεταφερθήκαμε στα τραπέζια μας και περιμένουμε. Το αγαπητό μας ζευγάρι εμφανίζεται στις 22:00 κι εμείς χειροκροτάμε σαν τρελοί γιατί επιτέλους θα ανοίξει ο μπουφές. Thank God.

Στο τραπέζι με αγνώστους
Μα καλά όταν κανονίζουν τις θέσεις στα τραπέζια η νύφη και ο γαμπρός, είναι μεθυσμένοι; Ή μάλλον όχι. Πρόκειται για κάποιου είδους challenge. "Πως θα καταφέρεις να φτάσεις στο τραπέζι των φίλων σου χωρίς να προσβάλλεις τους άγνωστους συνδαιτυμόνες σου";

Ένας γάμος χωρίς κλαρίνα παρακαλώ!
Πως γίνεται το ζευγάρι που τρέχει στην Μαλακάσα για συναυλίες και κυνηγάει όποιο live πραγματοποιείται στην πόλη, να θυμάται την παραδοσιακή μουσική μόνο στο γάμο του; Και να μας τρελαίνει στο κλαρίνο και το τσάμικο;