Οδηγίες προς τη νέα μαμά: Βρήκαμε τα πιο όμορφα μωρουδιακά ρούχα

Οδηγίες προς τη νέα μαμά: Βρήκαμε τα πιο όμορφα μωρουδιακά ρούχα



Πρόσφατα είχα την τύχη να γίνω για πρώτη φορά θεία, καθώς μία πολύ καλή μου φίλη απέκτησε μία στρουμπουλή μπέμπα. Η μικρή Ingrid λοιπόν, εκτός από ένα υπέροχο όνομα, έχει αποκτήσει ήδη την πιο stylish λιλιπούτεια γκαρνταρόμπα. Προσπαθώντας να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της μικρής μου ανιψιάς, άρχισα με μανία να ψάχνω τα πιο τέλεια παιδικά ρούχα για να της κάνω δώρο.

Της Αθηνάς Κουτρομάνου

Και κάπως έτσι ανακάλυψα το Till Twelve. Ένα πολύ προσεγμένο online μαγαζί με παιδικά ρούχα, που σου κεντρίζει την προσοχή από την πρώτη στιγμή και σε ανταμείβει με τα πιο πρωτότυπα και stylish μικροσκοπικά κομμάτια. Φιλοξενώντας τα καλύτερα brands στην παιδική ενδυμασία, σου εγγυώμαι ότι θα κολλήσεις με τις ώρες στις σελίδες του, ακόμα και αν δεν είσαι μία θεία που ψάχνει απεγνωσμένα δώρο για την ανιψιά της.

Μπορεί η συλλογή να αποτελείται από διάφορους σχεδιαστές, τα ρούχα παρόλα αυτά είναι τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που όλα ανταποκρίνονται σε ένα συγκεκριμένο concept. Pastel χρώματα, διακριτικά prints και μικρά παιχνιδιάρικα doodles σε κάθε ρούχο. Αχ πόσο λατρεύω τα boodles… δεν υπάρχει πιο όμορφο παιδικό ρούχο από αυτό που είναι γεμάτο μικρά σκίτσα.

Αν θες και εσύ να ανακαλύψεις τα ρούχα του Till Twelve, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το online shop του και επίσης να ενημερωθείς για το πλησιέστερο κατάστημα.

Μέχρι τότε, πάρε μία γεύση από την πανέμορφη συλλογή του.