Charlotte Elizabeth Diana : Τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια εμπνευσμένα από τη λιλιπούτεια πριγκίπισσα

Η μόλις λίγων ημερών πριγκίπισσα έχει ήδη ξεχωρίσει...
Charlotte Elizabeth Diana : Τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια εμπνευσμένα από τη λιλιπούτεια πριγκίπισσα



Από την ώρα που γεννήθηκε η μικρή Charlotte Elizabeth Diana, τόσο στην Αγγλία όσο και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο επικρατεί φρενίτιδα για την τέταρτη σε σειρά υποψήφια για τον θρόνο της Αγγλίας. Όλο το ενδιαφέρον βρίσκεται στην βασιλική οικογένεια ειδικότερα από χτες που ανακοινώθηκε το όνομα της μικρής, μιας και όλοι επικεντρώθηκαν στο Diana και στον φόρο τιμής που έδωσαν για την αδικοχαμένη μητέρα του William.

Όπως είναι φυσικό λόγω ονόματος και φύλου η σύγκριση της λιλιπούτειας πριγκίπισσας με την γιαγιά της είναι αναπόφευκτη. Ειδικότερα αν η μικρή κληρονομήσει την χάρη και το στιλ της Diana, τότε θα μας απασχολήσει αρκετά τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Αν σκεφτούμε το γεγονός ότι με το που φορούσε κάτι ο μεγάλος αδερφός πρίγκιπας George, γινόταν ανάρπαστο στην στιγμή, τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει όταν η μικρή πριγκίπισσα εμφανιστεί με το πρώτο της φορεματάκι.

Μέχρι να το ζήσουμε και αυτό, παρακάτω επιλέξαμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα και εμπνευσμένα για όλες τις πριγκίπισσες, με την βούλα ή όχι...

Δες εδώ, πως ο William και η Kate, κατέληκαν στο συγκεκριμένο όνομα!