Νυφικά παπούτσια : 25 προτάσεις που θα σας συναρπάσουν

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο...για την πιο ωραία μέρα της ζωής σου...
Νυφικά παπούτσια : 25 προτάσεις που θα σας συναρπάσουν



Το 80% του χρόνου που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον γάμο σας, χωρίς δεύτερη σκέψη θα το πάρει σίγουρα η αναζήτηση που θα κάνετε για να βρείτε το τέλειο νυφικό. Λογικό ακούγεται αυτό, αφού το νυφικό αποτελεί κεντρικό και σημαντικό κομμάτι στην εμφάνιση της γυναίκας την ημέρα του γάμου της και κατά γενική ομολογία την πιο ωραία ημέρα της ζωής της. 

Όμως μόνο του ένα νυφικό σκέτο δεν λέει τίποτα, αυτό όμως που θα το αναδείξει και θα το κάνει μοναδικό είναι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Και στην παρούσα φάση θα ασχοληθούμε με τα παπούτσια αφού με μια απλή κίνηση έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ιδανικά το νυφικό look μας.

Μόλις διαλέξετε το και αποφασίσετε τι νυφικό θα φορέσετε, η επόμενη κίνηση είναι βάση του σχεδίου, του στιλ και του χρώματος του φορέματος, να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών το οποίο θα φοράτε τόσες ώρες τόσο στην εκκλησία όσο και στο παρτυ μετά. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει να επιλέξετε καταρχήν ένα άνετο παπούτσι και μετά να δώσετε έμφαση στο σχέδιο, γιατί πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας κάνουμε λάθη που μετά μετανιώνουμε.

Είτε το νυφικό σας είναι ρομαντικό, απλό, sexy, vintage ή ότι άλλο εσείς επιλέξετε, κάπου εκεί έξω υπάρχει το τέλειο παπούτσι που ταιριάζει υπέροχα και θα αγκαλιάσει μοναδικά το πόδι σας. Εμείς επειδή γνωρίζουμε καλά το τρέξιμο της νύφης και οι πληροφορίες που δέχεστε καθημερινά είναι πολλές, παρακάτω θα δείτε τα πιο ξεχωριστά ψηλοτάκουνα, γόβες και πέδιλα για να κάνετε τη διαφορά  με τον πιο απλό τρόπο...φορώντας τα νυφικά παπούτσια σας!

extra tip : Προσπαθήστε να διαλέξετε ένα ζευγάρι, το οποίο δεν θα φορέσετε μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά θα το αξιοποιήσετε πολλές φορές ακόμα και στα καθημερινά outfit σας. Άρα όσο λιγότερα στρας, τόσο καλύτερα!

Δες εδώ, τα πιο ονειρεμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά!