Sophia Webster : Σχεδίασε τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια για τις πιο cool νύφες

Και για ευνόητους λόγους θα επιλέξουμε κοντό νυφικό...
Sophia Webster : Σχεδίασε τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια για τις πιο cool νύφες



Όταν έρχεται η ώρα η καλή που μια γυναίκα πρέπει να ασχοληθεί με τον γάμο της και ειδικότερα με το τι πρέπει να φορέσει ως νύφη την σημαντικότερη μέρα της ζωής της , τα παπούτσια δεν βρίσκονται στο επίκεντρο (άδικα βέβαια), μιας και το νυφικό αποτελεί Νο1 στη λίστα ενδιαφέροντος.

Από τη μία πολλές φορές δεν φαίνονται καθόλου αφού κρύβονται κάτω από τα ογκώδη νυφικά και από την άλλη οι πιο πολλές νύφες δεν επενδύουν τόσο στα νυφικά παπούτσια διότι θεωρούν ότι θα τα φορέσουν μόνο μια φορά και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό μάλλον μέχρι τώρα, γιατί η διάσημη σχεδιάστρια ιδιαίτερων παπουτσιών Sophia Webster, ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και με τα νυφικά σχέδια που μόλις παρουσίασε θα πείσει και τις πιο αναποφάσιστες υποψήφιες νύφες να κλείσουν γρήγορα ημερομηνία γάμου!

 

H σειρά (η οποία είναι έρωτας με την πρώτη ματιά), αποτελείται από 7 από τα πιο δημοφιλή σχέδια της Webster, σε μια παλέτα του ροζ, του κόκκινου και του ice blue. Και φυσικά αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι ότι σε κάθε πάτο σε όλα τα παπούτσια υπάρχει η μοναδική υπογραφή της σχεδιάστριας η έξυπνη φράση '' Wifey for Lifey''.

Tέλειο; 

Δες εδώ επιπλέον ιδέες για αξεσουάρ και νυφικά!