Παντρεύεσαι; Ήρθε η ώρα να γίνεις η πριγκίπισσα του δικού σου παραμυθιού (ρεπορτάζ αγοράς)

Δες τα πιο ονειρεμένα νυφικά και αξεσουαρ!
Παντρεύεσαι; Ήρθε η ώρα να γίνεις η πριγκίπισσα του δικού σου παραμυθιού (ρεπορτάζ αγοράς)



Ποια από εμάς δεν έχει ονειρευτεί στην παιδική της ηλικία το νυφικό που θα φορούσε στον γάμο της; Η σκέψη πάντα ήταν η εξής : Το νυφικό θα ήταν πριγκιπικό, λαμπερό και θα το συνδυάζαμε με τα τέλεια ψηλοτάκουνα, μετά θα ερχόταν και ο πρίγκιπας πάνω στο άλογο και ακολουθεί το κλασικό...and the lived happily ever after

Τα χρόνια πέρασαν, εμείς μεγαλώσαμε μα κάποια όνειρα μένουν ακόμα απραγματοποίητα. Άν λοιπόν είσαι στην διαδικασία να παντρευτείς ή έχεις ήδη κλείσει την πολυπόθητη ημερομηνία, μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις το παιδικό σου όνειρο. Να θυμάσαι ότι η μέρα του γάμου είναι αποκλειστικά δική σου και δικαιούσαι να την ζήσεις όπως εσύ επιθυμείς. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας '' Cinderella '', λατρέψαμε το υπέροχο πριγκιπικό φόρεμα της πρωταγωνίστριας Lily James και φανταστήκαμε ότι άνετα θα το φορούσαμε ως νυφικό στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μας. Ερωτευτήκαμε τόσο την σικάτη διαφάνεια όσο και το μοναδικό χρώμα του πάγου.

Άν είστε fan του ρομαντικού και πριγκιπικού στυλ, τότε είστε τυχερές μιας και στην αγορά κυκλοφορούν τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά νυφικά. Κάπου εκεί βρίσκεται το τέλειο νυφικό που έχει φτιαχτεί μόνο για εσάς. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα παπούτσια και τα κοσμήματα παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να δένουν άψογα με το νυφικό που θα επιλέξετε.

Για extra ιδέες click εδώ, το σίγουρο είναι ότι αν είστε τέλεια προετοιμάσμένες σε όλα τα επίπεδα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Καλά στέφανα λοιπόν...