Νύφες του καλοκαιριού: Διαλέξτε τούρτα γάμου με 4 απλά βήματα!

Για να είναι ο πιο γλυκός γάμος!
Νύφες του καλοκαιριού: Διαλέξτε τούρτα γάμου με 4 απλά βήματα!



Είστε στη φάση που οργανώνετε το γάμο σας.Έχετε διαλέξει στολισμούς ,νυφικά, κουμπάρους , παρανυφάκια και έχετε φτάσει στο σημαντικό εκείνο σημείο που θα διαλέξετε… τη νυφική σας τούρτα! 

Μην πανικοβάλλεστε αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε. Παρακάτω σας δίνουμε λίγες συμβουλές για το τι πρέπει να σκεφτείτε πριν διαλέξετε την τούρτα του γάμου σας!

1)Σκεφτείτε πόσους ορόφους θέλετε την τούρτα σας . Αυτό θα το αποφασίσετε ανάλογα με το πόσα άτομα θα φάνε από την τούρτα αυτή.
ΗΟΤ TIP: Υπολογίστε εκτός από τους καλεσμένους και κάτι παραπάνω για να είστε και λίγο large!

2)Επόμενο που πρέπει να σκεφτείτε είναι τι σχέδιο θέλετε να έχει το γλυκό. Ναι ,πρέπει να επιλέξετε από εκατοντάδες σχέδια , αλλά αυτό είναι κάτι που δε μπορείτε να γλιτώσετε:
HOT TIP: Ταιριάξτε το στυλ με το θέμα που θα έχει ο στολισμός όλου του γάμου σας.

3)Διακόσμηση τούρτας. Εδώ κι αν θα χαθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες σχέδια ,χρώματα, λουλούδια , ζωγραφισμένα λουλούδια, cake topper,  βρώσιμα διαμάντια η δαντέλα.
HOT TIP: Ντοντ πάνικ. Και πάλι ο θεματικός στολισμός του γάμου σας θα σας βγάλει απο τη δύσκολη θέση της επιλογής.Εξάλλου,δείτε λίγο και τα τρεντ του χρόνου που παντρεύεστε!

4) Το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι η γεύση στο  εσωτερικό της γαμήλιας τούρτας σας. Θέλετε κέικ, θέλετε σοκολατίτσα, θέλετε κρεμούλα… τα πάντα έχει το μαγαζί!
HOT TIP: Κάντε σε κάθε όροφο και μια ξεχωριστή γεύση έτσι ώστε να καλύψετε όλα τα γούστα των καλεσμένων σας!

Κλείστε ραντεβού με το ζαχαροπλάστη που θα συνεργαστείτε και δοκιμάστε τις γεύσεις της τούρτας που επιλέξατε γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος επιστρέφεται!