Βridal: Εσύ θα κάνεις boudoir φωτογράφιση πριν το γάμο;

Είναι το νέο must στο εξωτερικό. Όσα πρέπει να ξέρεις, για να έχεις το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Βridal: Εσύ θα κάνεις boudoir φωτογράφιση πριν το γάμο;



Μπορείς να φανταστείς καλύτερο δώρο για τον άντρα σου από μια boudoir φωτογράφιση; Εσύ βαμμένη, φτιαγμένη, με τα μαλλιά σου περιποιημένα και τα sexy εσώρουχά σου, να ποζάρεις σαν άλλη Irina Shayk; 

Κράτα σημειώσεις για όλα όλα πρέπει να ξέρεις πριν την κανονίσεις.

#1 Κατάλληλος φωτογράφος
Για να κάνεις κάτι τέτοιο (και να μην είσαι μοντέλο) πρέπει να νιώθεις άνετα με τον φωτογράφο. Επίσης, πρέπει να κρίνεις αν η αισθητική του σου αρέσει για να μη βγει το αποτέλεσμα δεύτερο ή χυδαίο.

#2 Έμπνευση
Τσέκαρε καταλόγους, περιοδικά και site με sexy φωτογραφίσεις γνωστών μοντέλων για να καταλήξεις σε ένα concept που να σου ταιριάζει.

#3 Αγορά
Των "υλικών" σου. Εσώρουχα, ζαρτιέρες και sex toys πρέπει να είναι πρώτα στη λίστα των αγορών σου.

#4 Μαλλιά και makeup
Ποιο χτένισμα και βάψιμο σε κάνει ερωτική και τονίζει τα δυνατά σου σημεία; Μην ξεχνάς ότι το παν σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις, είναι το βλέμμα οπότε δώσε έμφαση με το μακιγιάζ.

#5 Διασκέδαση
Σκέψου ότι σκοπός είναι η διασκέδαση, οπότε πάρε μαζί σου κατάλληλες μουσικές, πιες κι ένα κρασάκι κι απόλαυσε την "model day" σου.

#6 Αυτοπεποίθηση
Η πρωταγωνίστρια του φακού, του φωτογράφου και εν τέλει του μέλλοντα σύζυγού σου είσαι εσύ. Είναι δυνατόν να μη νιώθεις μια θεά;

#7 Στήσιμο
Κάνε καμιά πρόβα στο σπίτι, για να ανακαλύψεις ποια πόζα σε κολακεύει και μετά πάρε τις αντίστοιχες στη φωτογράφιση. Αν βέβαια σου δώσει τις συμβουλές του ο φωτογράφος, ακολούθησέ τις. Εκείνος ξέρει καλύτερα.

Δες εδώ τη sexy φωτογράφιση της Paloma Faith αλλά και της Lindsay Lohan, με εσώρουχα για να παίρνεις ιδέες. Α! Επίσης ρίξε μια ματιά εδώ στις πόζες της αξεπέραστης Heidi Klum.