Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά παπούτσια που θα φορέσεις μετά τον γάμο ξανά και ξανά

Γιατί τα ωραία παπούτσια δεν είναι για τη ντουλάπα αλλά για να τα φοράμε...
Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά παπούτσια που θα φορέσεις μετά τον γάμο ξανά και ξανά



Αν  ρωτήσω τις περισσότερες από εσάς, πόσες φορές έχετε φορέσει τα παπούτσια του γάμου σας, θα απαντήσετε το κλασικό μόνο μία, την ημέρα του γάμου. Πόσο κρίμα είναι να ξοδεύονται τόσο πολλά χρήματα για ένα ζευγάρι παπούτσια που για τα επόμενα χρόνια θα το χαίρεται μόνο το κουτί  που το φιλοξενεί. 

Το συχνό λάθος που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι όταν αρχίζετε το κυνήγι για το τέλειο παπούτσι στα καταστήματα, σας κατευθύνουν ειδικά προς τις εκάστοτε νυφικές σειρές τους. Φυσικά τα καταστήματα παπουτσιών από την πλευρά τους κοιτούν το συμφέρον τους, αλλά τις περισσότερες φορές οι συγκεκριμένες σειρές αποτελούνται από παπούτσια σχεδόν υπερβολικά με πολλά στρας και λάμψεις. Και αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που μένουν στη ντουλάπα για πάντα, διότι είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο outfit εκτός του νυφικού.

Τι πρέπει  να κάνετε; Είναι πολύ απλό, θα πρέπει να κινηθείτε σε πιο ''ήσυχους'' και απλούς δρόμους  τόσο όσον αφορά το σχέδιο και τα διακοσμητικά του παπουτσιού όσο και τις χρωματικές αποχρώσεις. Το nude, το χρώμα του δέρματος, το ανοιχτό ροζ και φυσικά το λευκό αποτελούν τις πιο ιδανικές επιλογές που πρέπει να κάνετε ώστε να μπορείτε να φορέσετε το παπούτσι του γάμου σας παραπάνω από μία φορά. Πριν προβείτε σε αυτή την τόσο σημαντική αγορά, σκεφτείτε το 2 φορές, έτσι ώστε και τα λεφτά να πιάσουν περισσότερο τόπο και εσείς να έχετε στην ντουλάπα σας ένα αγαπημένο παπούτσι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες πολλές φορές στην ζωή σας...

Δες εδώ, τα πιο λαμπερά δαχτυλίδια αρραβώνων και θα πεις το πολυπόθητο ναι, αμέσως!