Έγκυος το καλοκαίρι; 20 καλοκαιρινά φορέματα για extra άνεση και στιλ

Ντύσε την φουσκωμένη σου κοιλίτσα με τον πιο κομψό τρόπο...
Έγκυος το καλοκαίρι; 20 καλοκαιρινά φορέματα για extra άνεση και στιλ



Ωραία η περίοδος της εγκυμοσύνης (για κάποιες) αλλά τι γίνεται όταν τυχαίνει να την περνάς το καλοκαίρι; Προσωπικά σαν μία μαμά που γέννησε τέλη Ιουλίου έχω κάποια εμπειρία και για αυτό θα σας μιλήσω. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε λόγο για τα καλοκαιρινά φορέματα που μπορούν να φορούν οι έγκυες και να νιώθουν συγχρόνως άνετες και στιλάτες.

Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι όταν είσαι έγκυος δεν σημαίνει ότι πρέπει το στιλ σου να αλλάξει και να ξεχάσεις το προσωπικό σου γούστο. Εγώ λόγω του ότι δεν είχα μεγάλη κοιλιά, δεν χρειάστηκε να αγοράσω ούτε ένα ρούχο εγκυμοσύνης και αυτό γιατί λατρεύω τις loose γραμμές. Ειδικότερα όσον αφορά το καλοκαίρι, όλα τα είδη φορεμάτων είναι η ιδανική λύση για το everyday pregnant look.

Αέρινα, μακριά, πιο κοντά, σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα είναι λίγα από αυτά που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση τις ημέρες που κάνει πάρα πολλή ζέστη και οι ορμόνες σας είναι στο ζενίθ. Διαλέξτε ανάλογα με το στιλ σας το ιδανικό summer dress και αναδείξτε την χαριτωμένη σας κοιλίτσα με τον πιο θηλυκό και κομψό τρόπο.

 

Δες εδώ, τι πρέπει να εχει το νεσεσέρ σας λίγο πριν πάτε στο μαιευτήριο!