Bad Hair Day ! Το έχουμε περάσει όλες μας. (μην πανικοβάλλεσαι)

Υπάρχουν κάποια tips, και hairstyles που θα σώσουν την κατάσταση!
Bad Hair Day ! Το έχουμε περάσει όλες μας. (μην πανικοβάλλεσαι)



Ξυπνάς ανέμελη, νομίζοντας πως είναι όλα καλά και ταχτοποιημένα, και εκεί που πλένεις τα δόντια σου, αντικρίζεις όλο το ζωικό βασίλειο προσγειωμένο στο κεφάλι σου!  Έχεις είκοσι λεπτά για να ετοιμαστείς και να πας γραφείο, προφανώς και δεν προλαβαίνεις να λουστείς και εκεί πανικοβάλλεσαι. Υπάρχει τρόπος για να φέρεις τα μαλλιά σου σε μια κανονική μορφή.

Αρχικά βάλε λίγο ενυδατικό λαδάκι για τα μαλλιά και χτένισέ τα καλά. Από εκεί και πέρα οι επιλογές σου είναι τρείς. Ή τα πιάνεις μισά πάνω, μισά κάτω ή φτιάχνεις ένα γρήγορο χαμηλό messy bun, ή αν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς καθόλου ένα αυστηρό ponytail είναι η κλασσική λύση σου, απλά πρόσεχε να μην πετάνε δεξιά και αριστερά. Μην χρησιμοποιήσεις λακ και τα κάνεις χειρότερα. Αν τα χτενίσεις καλά και βάλεις λάδι για τα μαλλιά η κατάσταση θα σωθεί!

Όπως και αν αποφασίσεις να τα κάνεις, το σημαντικότερο είναι να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελό σου και να ξεκινήσεις την μέρα σου θετικά! Και τι έγινε αν πετάνε λίγο τα μαλλιά σου, όσο το σκέπτεσαι, τόσο  θα το βλέπουν και οι άλλοι…