Αξεσουάρ για τα μαλλιά: 10 cool και εύκολοι τρόποι για να φορέσεις αξεσουάρ στα μαλλιά σου

Θέλει τρόπο όχι κόπο...
Αξεσουάρ για τα μαλλιά: 10 cool και εύκολοι τρόποι για να φορέσεις αξεσουάρ στα μαλλιά σου



Ποιος είπε ότι τα αξεσουάρ μαλλιών είναι μόνο για τα μικρά κοριτσάκια; Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά θέλουν να τα διακοσμούμε όλο και περισσότερο με αξεσουάρ μαλλιών όπως κλιπ και τσιμπιδάκια. Ειδικότερα όταν διανύουμε τις λεγόμενες bad hair days, συγκεκριμένα αξεσουάρ αποτελούν σωτήρια λύση. Και αν δεν το πιστεύεις δες παρακάτω 10 επιλογές που μπορείς πολύ εύκολο να κάνεις. Πειραματίσου λοιπόν...

1. Φόρεσε ένα και μόνο γεωμετρικό κλιπ στο δεξί ή το αριστερό μέρος των μάλλιών σου και κάνε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

2. Για κάτι κλασικό μάζεψε τα μαλλιά σου μισά-μισά και δέστα προς τα πίσω με ένα κλιπ. Μόλις σε 5 λεπτά θα έχεις ένα περιποιημένο χτένισμα.

3. Γιατί απλά το ένα τσιμπιδάκι ποτέ δεν είναι αρκετό. Για κάτι διαφορετικό βάλε μαζί δύο ίδια κλιπ σε ότι σχέδιο θες και παίξε με την ισορροπία και την συμμετρία.

4. Μια πλεξίδα από μόνη της είναι μια εντυπωσιακή επιλογή, μια όμως με 1,2,3,4 και 5 αστεράκια κλιπ θα είναι απλά ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

5. Δεν χρειάζεται πάντα να υπερβάλλεις. Ακόμα και ένα minimal κλιπ αρκεί ώστε να κάνει τα μαλλιά σου όμορφα και ξεχωριστά.

6. Το καλύτερο αξεσουάρ για τα μαλλιά λένε ότι είναι αυτό που φαίνεται φυσικό πάνω στα μαλλιά σου! Όπως για παράδειγμα αυτό το τόξο!Τέλεια ιδέα!

7. Ρομαντικά κορίτσια ενωθείτε! Το ιδανικό κλιπ ακούει στο όνομα μαργαρίτα και θα ολοκληρώσει ιδανικά κάθε εμφάνιση σου.

8. Βιάζεσαι και τα μαλλιά σου θυμίζουν μια μικρή ζούγκλα; Κανένα πρόβλημα, χτένισε τα, φέρε τα μισά μαλλιά προς τα πίσω και δέστα με ένα κοκκάλινο κλίπ. Εγγυημένη και γρήγορη λύση!

9. Να και πάλι τα αστεράκια μπροστά σου! Για ένα επιτυχημένο και στιλάτο αποτέλεσμα φόρεσε παραπάνω από ένα αστεράκι!

10. Η τάση των oversized item συνεχίζει και στα αξεσουάρ μαλλιών.Όσο μεγαλύτερο κλιπ τόσο καλύτερο...

Oι πλεξίδες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, η απόδειξη είναι μόλις ένα click μακριά!