Προετοίμασε το νεσεσέρ σου για τα φεστιβάλ και τις συναυλίες: Τι μακιγιάζ να κάνεις

Βάλε τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου!
Προετοίμασε το νεσεσέρ σου για τα φεστιβάλ και τις συναυλίες: Τι μακιγιάζ να κάνεις



Ο καιρός ανοίγει και αυτό σημαίνει πως αρχίζουν τα πρώτα μουσικά φεστιβάλ είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Τα μουσικά φεστιβάλ είναι υπέροχα γιατί επιτέλους μπορείς να ακούσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες live, μπορείς να γνωρίσεις κόσμο που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και νιώθεις αυτή την υπέροχη ελευθερία που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα προβλήματά σου! Πώς θα το ζήσεις όμως στο μέγιστο; Πώς θα νιώθεις μια έξτρα ελευθερία; Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό αλλά αλλάζοντας το μακιγιάζ σου μπορείς να νιώθεις ακόμα πιο όμορφα.

Το σημαντικό είναι να πειραματιστείς. Άσε τα ξενέρωτα μαύρα eyeliner και πιάσε τα χρωματιστά! Τι; Δεν ήξερες ότι υπάρχουν κι άλλα χρώματα εκτός από μαύρο και καφέ; Αν ψάξεις λίγο παραπάνω θα βρεις γνωστές εταιρίες που πωλούν μέχρι και κίτρινα eyeliner! Αν όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις την γραμμή γιατί δεν έχεις σταθερό χέρι μπορείς πάντα να βάλεις χρωματιστές σκιές. Σε αυτόν τον τομέα θα βρεις μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

Είσαι όμως πιο τολμηρή; Γιατί δεν δοκιμάζεις τα περίεργα χρώματα στα χείλη; Ναι υπάρχουν κίτρινα, γαλάζια, πορτοκαλί κραγιόν. Αν ψάξεις θα βρεις ακόμα περισσότερα χρώματα όμως! Το μόνο αρνητικό είναι πως όντως στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένα και πρέπει να παραγγείλεις τα περισσότερα από το εξωτερικό. Για μένα αξίζει πάντως!

Τα φεστιβάλ πρέπει να έχουν πλάκα γι' αυτό και εσύ μην είσαι σοβαρή. Κανένας δεν θα σε παρεξηγήσει αν εμφανιστείς με περίεργο μακιγιάζ γιατί όλοι καταλαβαίνουν πως στα φεστιβάλ ισχύουν άλλοι “κανόνες”.