Νιώσε σαν πριγκίπισσα με ένα μίνι σπα στο σπίτι σου (ρεπορτάζ αγοράς)

Φρόντισε τον εαυτό σου με τα καλύτερα καλλυντικά.
Νιώσε σαν πριγκίπισσα με ένα μίνι σπα στο σπίτι σου (ρεπορτάζ αγοράς)



Σήμερα είναι η Ημέρα της Γυναίκας. Όχι δεν πρέπει να περιμένεις από τον άντρα σου να σου κάνει όλα τα χατίρια, να σου κάνει μασάζ και να σου μαγειρεύει. Αυτά γίνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Ημέρα της Γυναίκας είναι για να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε όλα τα επιτεύγματα της γυναίκας σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα άρα αν βάλεις τον άντρα σου να σου κάνει μασάζ είναι ακριβώς το αντίθετο από το νόημα της ημέρας. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να σε περιποιηθείς σαν πριγκίπισσα!

 

Ξεκίνησε την μέρα σου με ένα ζεστό μπάνιο στην μπανιέρα ώστε να χαλαρώσεις. Όσες περισσότερες μυρωδιές βάζεις από άλατα και αφρόλουτρο, τόσο το καλύτερο. Πάρε τον χρόνο σου για να κάνεις αποτρίχωση, να πλύνεις το σώμα σου και τα μαλλιά σου ώστε όταν βγεις να νιώθεις φρέσκια. Όταν τελικά καταφέρεις να βγεις στέγνωσε το σώμα και τα μαλλιά με μια πετσέτα. Σε νωπά μαλλιά βάλε ένα λαδάκι ώστε να δώσεις μια ζωντάνια στην τρίχα σου και άπλωσε στο σώμα σου ένα body lotion για απαλή επιδερμίδα.

Στη συνέχεια φρόντισε το πρόσωπό σου βάζοντας μια μάσκα. Δεν χρειάζεται να βάλεις από αυτές που γίνονται σκληρές, υπάρχουν και πολύ καλές σε μορφή κρέμας. Τέλος, βάλε μια ενυδατική κρέμα ημέρας για extra ενυδάτωση. Μόλις τελειώσεις με το πρόσωπο μπορείς να φροντίσεις τα πόδια σου βάζοντας μια κρέμα. Το μυστικό είναι να απλώσεις αρκετή κρέμα στα πόδια και να φορέσεις κάλτσες, θα δεις πόσο απαλά θα γίνουν. Φυσικά και αφήσαμε τα χέρια τελευταία. Βάλε μια κρέμα χεριών και περίμενε να την απορροφήσουν τα χέρια ώστε μετά να είσαι έτοιμη για το τελευταίο και προαιρετικό στάδιο που είναι το μανικιούρ!