Δημιούργησε ένα μίνι σπα στο μπάνιο με τα καλύτερα προϊόντα

Μια απολαυστική εμπειρία απολειστικά στο σπίτι σου!
Δημιούργησε ένα μίνι σπα στο μπάνιο με τα καλύτερα προϊόντα



Κατά 90% έχεις μπανιέρα στο σπίτι σου και σίγουρα δεν θα το έχεις εκμεταλλευτεί όσο πρέπει. Καιρός να το αλλάξεις όμως γιατί μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε ένα μικρό και οικονομικό σπα! Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείς να ζήσεις μια απολαυστική εμπειρία όσες φορές θέλεις την εβδομάδα, όλες τις ώρες και για όση ώρα θέλεις.

Πάρε ένα περιοδικό, λίγο κρασί, βάλε μουσική και γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό. Πρόσθεσε άλατα μπάνιου για έξτρα απόλαυση αλλά φυσικά μπορείς να βάλεις και απλά αφρόλουτρο. Ο σκοπός είναι να χαλαρώσεις, να κάτσεις μέσα για αρκετή ώρα και να αφεθείς στις μυρωδιές. Φυσικά ποιος σου είπε ότι πρέπει να το περάσεις μόνη σου; Πες στον φίλο σου να σε συνοδέψει, βάλ' τον να σου κάνει πρώτα μασάζ στην πλάτη και δες που μπορεί να φτάσει αυτό... Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγείτε ανανεωμένοι από το νερό!

Βέβαια η χαλάρωση του μπάνιου δεν σταματάει εκεί. Όταν τελειώσετε, σκουπίσου καλά και άπλωσε μια παχύρρευστη κρέμα σώματος για να αποκτήσεις δέρμα μωρού. Αν δεν έχει πρόβλημα ο φίλος σου ζήτησέ του να σου κάνει και μασάζ στα πόδια ώστε να ολοκληρωθεί η εμπειρία σου στο homemade σπα. Για να τον πείσεις μπορείς να του κάνεις για αντάλλαγμα και εσύ μασάζ.