Μάθε να κάνεις ακρυλικά νύχια μόνη σου με tips

Μέσα σε 9 απλά βήματα!
Μάθε να κάνεις ακρυλικά νύχια μόνη σου με tips



Σου αρέσουν τα μακριά νύχια αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να τα μακρύνεις με τίποτα! Δυστυχώς όπως όλες οι κακές συνήθειες έτσι και εσύ δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου. Ευτυχώς έχω αδερφή αισθητικό που μου λέει όλα τα μυστικά για τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις ακρυλικά νύχια με tips και όχι δεν εννοώ συμβουλές. Είναι αρκετά εύκολο και μπορείς να το κάνεις στον εαυτό σου όμως πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι θα σου πάρει αρκετές ώρες. Παρακάτω θα δεις ακριβώς τον τρόπο αλλά και τα υλικά που χρειάζεσαι.

 

ΥΛΙΚΑ:

Tips

Κόλλα για tips με πινελάκι

Ειδικό ψαλίδι για tips

Ακρυλική πούδρα

Λίμα μπανάνα

Buffer

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Για αρχή λιμάρεις τα φυσικά σου νύχια για να είναι ομοιόμορφα.

2. Βάλε κόλλα στο tip και στη συνέχεια το τοποθετείς στο νύχι σου. Πίεσε καλά από όλες τις πλευρές για να κολλήσει καλά. Αυτό θα το κάνεις σε όλα τα νύχια.

3. Με το ειδικό ψαλιδάκι κόβεις τα tips στο μάκρος που επιθυμείς.

4. Στη συνέχεια πρέπει να λιμάρεις τα tips για να δώσεις το σχήμα που θέλεις αλλά και να μειώσεις το πάχος του tip.

5. Άπλωσε κόλλα σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και βούτηξέ το στην ακρυλική πούδρα και επανέλαβε αυτό το βήμα δύο με τρεις φορές. Η τελευταία σου κίνηση θα πρέπει να είναι η τοποθέτηση της κόλλας.

6. Άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν για τουλάχιστον μισή ώρα.

7. Με την λίμα μπανάνα λίμαρε την επιφάνεια του νυχιού για να γίνει λεία και πιο λεπτή. Με την κόλλα και την ακρυλική πούδρα τα νύχια σου έχουν παχύνει και είναι κάτι που δεν θέλεις.

8. Με το buffer σβήσε τις έντονες γραμμές που έκανε η λίμα.

9. Τέλος, περνάς τη βάση σου για να συνεχίσεις το μανικιούρ σου.