Λεπτή, τέλεια σιλουέτα: 8 προϊόντα που θα αλλάξουν το σώμα σου!

Ξεκίνησε τώρα και,μαζί με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, θα δεις το σώμα σου να αλλάζει πριν βγεις στην παραλία!
Λεπτή, τέλεια σιλουέτα: 8 προϊόντα που θα αλλάξουν το σώμα σου!



Ακόμα και αν ο χειμώνας πέρασε με περισσότερο καναπέ και τσιμπολόγημα και λιγότερη γυμναστική, δεν είναι αργά για να μπεις σε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει το σώμα σου. Σύμμαχοί σου, οι νέες φόρμουλες κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, που δρουν στοχευμένα στα προβλήματα και σμιλεύουν τη σιλουέτα. 

Tip: Η ενεργοποίηση της λέμφου με μια βούρτσα για μασάζ βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και συμβάλλει στην μείωση της όψης φλούδας πορτοκαλιού. Κάνε μικρές κυκλικές κινήσεις στις περιοχές όπου εντοπίζεται η κυτταρίτιδα για λίγα λεπτά, μερικές φορές την εβδομάδα, ώστε να δώσεις ένα έξτρα boost στη δράση των ειδικών προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας. 

 

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις: 

 

Vichy Celludestock Overnight. Ορός εντατικού αδυνατίσματος που δρα ενώ κοιμάσαι, με ενεργή σύνθεση βασισμένη στο ADIPO-STIM, ένα κατοχυρωμένο αδυνατιστικό σύμπλοκο. Με πηγή έμπνευσης τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις για το αδυνάτισμα και τον ύπνο, το Celludestock Overnight είναι μια αδυνατιστική φροντίδα ταχείας δράσης με ένα κοκτέιλ δραστικών συστατικών που βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας, ακόμη και στις ζώνες που αντιστέκονται στην δίαιτα και στην άθληση.

 

Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer. Βασισμένο στη νέα, προηγμένη τεχνολογία της Αρωματο...Ψυχολογίας, αυτό το δροσερό προϊόν σώματος περιέχει ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μείγμα αιθέριων ελαίων που ενεργοποιεί τον μηχανισμό καύσης του λίπους σε συνδυασμό με την Καφείνη, το έλαιο γκρέιπφρουτ, το Εκχύλισμα Hawthorn (από άνθος κράταινου) και το εκχύλισμα Poeria Cocos (μανιτάρι που αναπτύσσεται στις ρίζες των πεύκων) με στόχο την διάσπαση και την αποβολή του λίπους από το σώμα. 

Biotherm Body Refirm Anti-Cellulite Oil. Νέα άφιξη στην οικογένεια αδυνατιστικών προϊόντων της Biotherm, αυτό το μεταξένιο λάδι σώματος δρα ενταντικά κατά της κυτταρίτιδας. Πρωταγωνιστής του, ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά, η Ασταξανθίνη, που προέρχεται από το άλγος H.Pluvialis , που είναι 500 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη E! Η Ασταξανθίνη χαρίζει αυτό το εκρηκτικό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα στο λάδι σώματος που καταπολεμά την καπιτονέ όψη, συσφίγγει το σώμα και το αγκαλιάζει με μια διακριτική λάμψη. 

Rodial Super-Fit Size Zero. Η Maria Hatzistefanis, ιδρύτρια της Rodial, υπογράφει μερικές από τις πιο δραστικές φόρμουλες για τέλεια σιλουέτα. Ανάμεσά τους, η συγκεκριμένη καθημερινή κρέμα σώματος με τρεις δράσεις: μειώνει την επίμονη συσσώρευση λίπους και την κατακράτηση νερού, σμιλεύει τις καμπύλες του σώματος ενώ παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα λεία και νεανική. Εφαρμόζεται στους μηρούς, την κοιλιά και τους γοφούς και έχει ένα υπέροχο, διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών. (στα attica) 

Beatific Buttock Uplift Cream. Μία φόρμουλα που χαρίζει πιο στρογγυλούς, γεμάτους και -κυρίως- ανορθωμένους γλουτούς! Το σύμπλεγμα Voluplus συμβάλλει στην παραγωγή νέων κυττάρων και την ενεργοποίηση της λιπογένεσης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το καμπυλώδες περίγραμμα προσφέροντας ένα ανορθωμένο, καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Με συστηματική χρήση, οι γλουτοί φαίνονται πιο γεμάτοι, ορατά ανορθωμένοι και σφιχτοί, το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και οποιαδήποτε ατέλεια εξαφανίζεται. (Beatific Corner στο attica Golden Hall, στη Δερματολογική Κλινική Do Care στο Νοσοκομείο Μητέρα και στο κατάστημα Beatific στο Νοσοκομείο Υγεία) 

Dove DermaSpa Uplifted+ Massaging Body Roll-On. Ο τέλειος συνδυασμός βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης με συστατικά που αποκαθιστούν την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Η roll-on συσκευασία κάνει ευεργετικό μασάζ στο σώμα και ενεργοποιεί την λεμφική κυκλοφορία καθώς τα συστατικά του δροσερου τζελ συσφίγγουν την επιδερμίδα. Όσο για το επίπεδο απόλαυσης, είναι σα να κάνετε μία πολυτελή θεραπεία spa στο μπάνιο σας!  

Nuxe Body Melting Firming Cream. Αυτή η βελούδινη κρέμα, με εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς και πορτοκαλιάς, δρα ως premium συσφιγκτική και αντιγηραντική φροντίδα για το σώμα. Η εκπληκτική υφή της γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα και είναι ιδανική για να κάνετε μασάζ στο στομάχι, τους γλουτούς, τα μπράτσα και το στήθος- τις ζώνες δηλαδή που είναι περισσότερο επιρρεπείς στο... νόμο της βαρύτητας. 

Garnier Body, Bodytonic Νύχτας. Εντατική θεραπεία νύχτας, εμπλουτισμένη με Καφείνη, που "καίει" το λίπος και εκχύλισμα Ruscus, γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες. Δροσερό και καθόλου λιπαρό, απορροφάται αμέσως, ώστε να είσαι έτοιμη να ξαπλώσεις και καθώς, κοιμάσαι, η δραστική του σύνθεση αναλαμβάνει να συσφίξει την επιδερμίδα και να μειώσει την όψη φλούδας πορτοκαλιού και τις ατέλειες.